Dünya Devi Shopify ile Ödeme Sektörünün Lideri iyzico’nun Entegrasyonu Tamamlandı!

iyzico Posted on 2 dakika

Dünyanın en büyük hazır e-ticaret platformlarından biri olan Shopify ile yaptığımız entegrasyon sayesinde, Türkiye’de bu altyapıyı kullanıyorsanız ödeme çözümü olarak iyzico’yu tercih edebilirsiniz. Dünya genelinde 500 binin üzerinde işletme, Türkiye’de ise yüksek sayıda kullanıcı Shopify üzerinden satış yapıp ödeme alıyor. 1 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı bulunan Shopify’ın tercih edilmesinin en büyük kriterlerinden biri de; ara yüzünün ve entegrasyonunun kolay oluşu. Siz de Shopify ödeme alma ile 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşabilir, satışlarınızı artırabilirsiniz.

E-ticarete yeni başlayan ve online satışta uzmanlaşmış olan kullanıcıların ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilen Shopify’ın özelliklerinden bahsetmek gerekirse;- Tamamen özelleştirilebilir web sitesi, online mağaza ve blog sayfası,
– Sayı limiti olmaksızın dilediğiniz miktarda ürün satışı,
– Shopify eklentisi sayesinde Pinterest ve Amazon gibi sitelerde de kolayca ürün listeleme,
– Shopify Kargo ve indirimli fiyatlar ile zamandan tasarruf,
– 7/24 müşteri desteği.

Shopify’ı tercih eden kullanıcılar iyzico ödeme altyapısını kullanarak çok daha kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme alabilecek.
– PCI-DSS 1.seviye sertifikamız sayesinde ödemeleriniz güvenli bir altyapı üzerinden işlem görür.
– Amerikan Doları (USD), Euro (EUR), İngiliz Sterlini (GBP), Ruble (RUB) gibi farklı para birimleriyle dünyanın her yerinden ödeme alabilirsiniz.
– Mühendislerimiz tarafından geliştirilen, her işlemde kendini besleyerek öğrenen yenilikçi sistemimiz sayesinde satışlarınızın güvenliği sağlanır.
– Tüm bankaların kredi kartları ile çalışmaya başlayabilirsiniz.
– Sizinle aynı dili konuşan ekibimizden hızlı bir şekilde destek alabilirsiniz.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay