E-Ticarette Tek Hamleyle 7 Ayrı Çözüm

iyzico Posted on 3 dakika

Çağı yakalamak istiyorsunuz ve dolayısıyla ürünleriniz için bir sanal mağaza, yani bir e-ticaret sitesi açmaya karar verdiniz. Bu sayede işinizi çok daha esnek, çok daha pratik ve çok daha keyifli bir hale getirmeyi amaçlıyorsunuz. Öyleyse bu keyfi bozacak tüm gereksiz prosedürlerden kurtulmak, hem kendi hayatınızı hem de müşterilerinizin hayatını kolaylaştıracak bir hamlede bulunarak işe başlamak gerekiyor. Size tek bir hamleyle 7 ayrı çözüm sunacak iyzico’nun işiniz için sağlayacağı katma değerlere göz atarak başlayın işe:

1- Sanal POS Başvuru Çilesi Yok
Her bir banka için ayrı ayrı Sanal POS başvurusu yapmanıza, farklı kurumlardan onlarca belge toplayıp sıkıntılı kabul sürecini beklemenize gerek yok. iyzico size başvuru ve onay sürecinin olmadığı bir çözüm sunuyor. Yalnızca indirin ve adımları takip ederek entegrasyonu yapın. 48 saat içinde ödeme sisteminiz aktif olacaktır.

2- Kurulum Ücreti ya da Sabit Ücret Ödemezsiniz
iyzico’nun işletmenize sağlayacağı en önemli katma değerlerden biri sizi büyük bir maliyetten kurtarmasıdır.Bankaların Sanal POS’ları için ödediğiniz kurulum ücreti ya da aylık/yıllık sabit ücretler iyzico’da bulunmaz. Yalnızca yaptığınız satışlar üzerinden cüzi bir miktar komisyon alınır. Ödemeleriniz ise 3 haftada bir hesabınıza aktarılır.

3- Tüm Kontrol Tek Bir Panelden
Tüm hesaplarınızın, raporlarınızın, istatistiklerinizin takibini tek bir panelden kontrol edebilir ve performans takibi yapabilirsiniz. Farklı bankalardan alınmış birkaç Sanal POS’ta birkaç ayrı panel yönetmeniz gerekir, oysa iyzico ile tüm hesaplarınız tek bir panelde toplanır.

4- Banka Kartı ile Ödeme Kabul Etme
Birçok e-Ticaret sitesi banka kartı ile ödeme kabul edemediği için kredi kartı sahibi olmayan müşterilerini kaybetmektedir. iyzico, banka kartı ile internetten alışveriş yapmak isteyen müşterilerin de kullanabileceği bir sisteme sahip. 3D güvenlik sistemi ile banka kartını kullanarak alışveriş yapan müşterilerinizin tek çekimle ödeme yapması sizin için de avantajı bir durum sağlayacaktır.

5- Yabancı Para Birimleriyle Ödeme Kabul Edin
Eğer bankanızda dolar ya da euro hesabınız varsa iyzico ile bu para birimleri üzerinden de ödeme kabul edebilirsiniz. Dövizle ödeme kabul etmek için harici bir ödeme sistemine ihtiyaç duyamazsınız.

6- Taksitli Ödeme Kabul Edin
Şu an İş Bankası ve Finansbank’a ait kredi kartları için, yakın zamanda da Bonus ve World kart için taksitli ödeme kabul edebilecek olan iyzico ile müşterilerinize taksitli alışveriş imkanı sunabilirsiniz.

7- Kredi Kartı Saklama ve Tek Tıkla Ödeme Kolaylığı Sunun
Ödeme ekranına geldiğinde her defasında satır satır aynı bilgileri girmek istemeyen müşterileriniz için kredi kartı saklama ve bir sonraki tuşla ödeme kolaylığı sunabilirsiniz. PCI- DSS güvenlik sertifikası ile müşterileriniz şahsi ve kredi kartı bilgilerini güven içerisinde kaydedebilirler. Bu bilgiler üçüncü şahıslarla ya da kurumlarla paylaşılmadığı gibi, alışveriş yapılan sitede de tutulmaz.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay