Her Banka İçin Tek Kontrat, Tek Entegrasyon

iyzico Posted on 3 dakika

E-ticarette sanal mağaza girişimcilerinin en büyük sorunlarından biri Sanal POS başvurusu ve entegrasyonudur. Ne başvuru için hazırlanacak belgeler biter ne de bekleme süreci. Entegrasyon ise ayrı bir zorlu mücadeledir. Bu işlemleri bir de farklı bankalar için ayrı ayrı yapmak var ki sizi sonsuz bir döngünün içine sokması işten bile değildir. Temel prensibi kolaylıklar üzerine kurulu olan e-ticaret sektöründe, henüz başlangıç aşamasında bu tür zorluklarla karşılaşmak gerçekten sıkıcı ve yıldırıcı olabiliyor. Her banka için tek bir kontrat, tek bir entegrasyon olsa ve insanlar e-ticaretin temel prensibine uygun olarak bunu oturdukları yerden hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapsalar nasıl olur?

İnternet üzerinden ödeme kabul etmenin en kolay ve en hızlı yolu iyzico, “Her banka için tek kontrat, tek entegrasyon” mottosuyla bir hayali gerçeğe dönüştürüyor. iyzico, her şeyden önce sizi karmaşık Sanal POS başvuru işlemlerinden, bekleme sürelerinden ve zor entegrasyon derdinden kurtarıyor. Ücretsiz olarak kayıt olduktan sonra sitenize entegre edeceğiniz deneme sürümünde de göreceğiniz gibi iyzico’yu kullanmak çok kolay. Üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra tek bir kodla entegre ettiğiniz sistem, 48 saat içerisinde aktif oluyor ve canlı ticari işlem kabul etmeye başlıyorsunuz. Sistem sizden herhangi bir kurulum masrafı ya da aylık sabit ücret talep etmez. Yalnızca kredi kartı ve banka kartıyla yapılan işlem tutarının %2.50’sini ve 0,25 TL işlem ücreti tahsil eder.

E-ticaretin en büyük handikaplarından biri olan güvenlik sorunu da iyzico ile bir sorun olmaktan çıkar. En yüksek PCI Hizmet Sağlayıcı seviyesi Level 1 Sertifikası’na sahip olan iyzico’da kart ve kişi bilgileri asla sitenizin sunucuları üzerinde barındırılmaz. Bu yolla iyzico hem sizin hem de müşterilerinizin güvenliğini maksimum seviyede sağlamış olur.

iyzico bir kopyala-yapıştır sistemidir. Bu yüzden isteyen herkes kolayca, adımları takip ederek 5 dakika içerisinde iyzico API‘sini kendi sitesine entegre edebilir. iyzico size bankaların kendisine vermiş olduğu Sanal POS’ları ve alternatif ödeme metodlarını sunar. Siz herhangi farklı bir Sanal POS uygulamasına başvurmak zorunda kalmayacağınız gibi güvenlik sertifikalarına da başvurmak zorunda kalmazsınız. iyzico entegrasyonu ile PCI sertifikası da kendiliğinden entregre olmuş olur.

Her banka için tek kontrat, tek entregrasyon kolaylığı sunan iyzico’yu kullanan siteler, müşterilerine tek çekim ile Mastercard ve Visa’lı kredi kartı ve banka kartları ile PayPal hesapları üzerinden alışveriş imkanı tanıyor. Yapılan alışveriş sonrasında işlemler ekstreye www.iyzico.com adıyla yansır.

iyzico, küçük ve yeni açılmış e-ticaret sitelerinin yanı sıra iyzico Plus servisi ile büyük şirketlere, iyzico Premium ile de yurt dışına satış yapmak isteyen ve mobil ticaret düşünen şirketlere hitap edecek. E-ticaret sektörünün her alanında hızlı, kolay ve güvenli işlemin diğer adı olmayı hedefleyen iyzico, şimdiden hayatımızı kolaylaştırmaya başladı bile.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay