IdeaSoft ile İş Ortaklığımız Sayesinde Sanal POS Almak Artık Tek Tıkla!

iyzico Posted on 2 dakika

IdeaSoft ile geçtiğimiz yıllarda yaptığımız iş birliğinin ardından şimdi de online alışveriş sektörünü yakından ilgilendiren bir projeye imza attık. IdeaSoft, müşterilerine iyzico sayesinde online satışa “Tek Tıkla Sanal POS” çözümü ile güvenli, kolay ve iyi bir başlangıç sunuyor.

Yeni açılan online mağazalar ve e-ticaret yaşamını sürdüren firmalar, hızlı entegrasyonumuz sayesinde tek günde başvuru yapılabiliyorken, artık bu süreç daha da kolaylaşacak. IdeaSoft Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Seyhun Özkara, yaptığımız iş birliği hakkında şunları söyledi: “Mikro ve küçük ölçekteki perakendecilerin işlerini büyütebilmeleri için dijitalleşmeleri ve online satışa başlamaları artık zorunluluk. Burada bizlere düşen, bu süreci oldukça basit hâle getirmek. Bir yıl içerisinde 1000 civarında müşterimizin aktif olarak bu sistemi kullanacağını öngörüyoruz. IdeaSoft olarak, iyzico ile yapmış olduğumuz ‘Anında Sanal POS’ çözümü ile, işletmeleri banka gezme derdinden veya bir ödeme kuruluşu üzerinden POS başvurusunda bulunup bekleme sürecinden kurtarıyoruz. IdeaSoft ile e-ticaret sürecine yeni başlayan bir işletme aynı gün içinde ödeme kabul etmeye başlıyor. POS beklemiyor ve zaman kaybı yaşamıyor.”

CEO’muz Barbaros Özbuğutu ise şöyle devam etti: “E-ticaret sektöründe önemli bir yere sahip olan iyzico’nun yeni teknolojilere hızlı tepki verebilme altyapısı ile online satış yapabilmek artık daha kolay hâle geliyor. IdeaSoft ile yaptığımız iş birliği sayesinde offline olarak ürün ve hizmet satışı yapan pek çok firmayı da e-ticarete teşvik ediyoruz. Gerek ülkemizin artan e-ticaret hacmi, gerekse de sınırlar arası ticaret (crossborder) alanındaki potansiyelleri göz önüne alınca KOBİ’lerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak adına böyle bir projenin önemi büyük. Henüz online satışa başlamamış olan KOBİ’lerin e-ticarete adım atmaması için artık hiçbir neden kalmadı.”

E-ticaret sektörüne yeni giriş yapan ve sektörde aktif olarak faaliyet gösteren işletmeler, IdeaSoft üzerinden tek tıkla yaptıkları başvuruların ardından anında satış yapmaya başlayabilecekler. Bu proje, özellikle hızlı bir şekilde online ödeme almak isteyen KOBİ’ler için büyük kolaylık sağlayacak.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay