iyzico Korumalı Alışveriş ile Satışlarınızı Nasıl Artırabilirsiniz?

Tüm e-ticaret ekosisteminin kullanımına sunduğumuz iyzico Korumalı Alışveriş hizmetimiz ile hem sizin hem de müşterilerinizin memnuniyetini sağlıyoruz.

Üye iş yerlerimize ücretsiz olarak sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmet ile satışlarınızı artırmayı, iptal / iade oranlarını düşürmeyi ve müşteri memnuniyetinizi artırmayı hedefliyoruz.

Bu zamana kadar yüz binlerce kullanıcının Korumalı Alışveriş kapsamında tamamladıkları alışverişler sonucunda; iyzico Korumalı Alışveriş hizmetimizden faydalanan üye iş yerlerimizin satış dönüşüm oranları ve müşteri memnuniyetlerinin arttığını gözlemledik.

Peki iyzico Korumalı Alışveriş ile satışlarınızı ve müşteri memnuniyetini nasıl artırabilirsiniz?

Sitenizi iyzico Korumalı Alışveriş garantisiyle Güvenli Alışveriş Siteleri arasında listeliyoruz!

Korumalı Alışveriş Yapabileceğiniz Güvenli Siteler” sayfamızda iyzico Korumalı Alışveriş hizmetimizden faydalanan üye iş yerlerimizi logolarıyla beraber listeliyor ve sitenize yönlendirme sağlıyoruz.

Bu ayrıcalıklı hizmetten yararlanan üye iş yerlerimizin bulunduğu Güvenli Alışveriş Siteleri sayfasına bu sayfa üzerinden yönlendirme yaptığımız gibi; bunlara ek olarak sipariş detay sayfası ve müşterilerinize gönderilen sipariş detay bilgileri üzerinden de yönlendirme yapıyoruz.

Tüm bunların sonucunda ne oluyor?

Hem marka bilinirliğinizi hem de marka güvenilirliğinizi artırıyoruz. Bu yönlendirmeler sayesinde aynı zamanda yeni müşteriler de kazanmanızı sağlıyoruz.

“Markamı bu sayfada nasıl gösteririm” dediğinizi duyar gibiyiz. J Bunun için tek yapmanız gereken: iyzico kontrol panelinizde yer alan Korumalı Alışveriş  kategorisine gelerek “Korumalı Alışveriş Bilgilerim” altında yer alan Üye İş Yeri Logo bölümüne logonuzu eklemeniz. Bu basit işlemden sonra markanız “Korumalı Alışveriş Yapabileceğiniz Güvenli Siteler” sayfasında görünür hale gelecek.

iyzico Korumalı Alışveriş ile Satışlarınızı Nasıl Artırabilirsiniz?

iyzico Korumalı Alışveriş ile iptal oranları %1’in altına düştü!

iyzico Korumalı Alışveriş ile ücretsiz olarak sunduğumuz canlı destek hizmetimiz ile markanızı 7/24 ulaşılabilir kılıyoruz. Bu sayede müşterileriniz siparişlerinin durumu hakkında bilgi almak istediğinde, kafalarına herhangi bir soru takıldığında ya da endişelendikleri bir durum olduğunda iyzico Korumalı Alışveriş ile 7/24 destek alıyor ve sorunsuz şekilde alışveriş deneyimlerini tamamlıyorlar.

Canlı destek hizmetimiz sayesinde müşterilerinizin taleplerine hızla ve detaylı olarak geri dönüyor ve oluşabilecek “Ya kargom gelmezse?”, “Ürünüm bana ulaşmayacak mı?”, “Ya siparişim beklediğim gibi gelmezse” gibi endişeleri yok ederek alışverişlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamalarını sağlıyoruz. Bu sayede herhangi bir sipariş iptali yaşamadan iptal / iade oranlarınızı düşürüyor, 7/24 ulaşılabilir olarak da müşteri memnuniyetinize katkıda bulunuyoruz.

Bugün 17 binden fazla üye iş yerinin ücretsiz olarak kullandığı iyzico Korumalı Alışveriş hizmeti sayesinde, iptal / iade oranlarını %1’e kadar düşürdüğümüzü açıklamaktan gurur duyuyoruz.

iyzico Korumalı Alışveriş Kargo Entegrasyonu ile müşterilerinizin soru işaretleri azalıyor!

iyzico Korumalı Alışveriş kapsamında ücretsiz olarak sunduğumuz kargo entegrasyonu sayesinde artık müşterileriniz “Kargom nerede?”, “Kargom ne zaman gelecek?” sorularına da anında yanıt bulabilecek.

Bu hizmet sayesinde, iyzico Korumalı Alışveriş ile siparişini tamamlayan müşteriler, kendileri adına özel olarak oluşturulan sipariş detay sayfasında kargo takip numaralarını görecek ve kargolarını takip edebilecekler.

Siz de bu özellikten yararlanmak isterseniz yapmanız gereken şey çok basit! iyzico Kontrol Paneli’nden çok kolay ve kısa sürede gerçekleştireceğiniz adımları aşağıda sizin için listeledik:

  • iyzico Kontrol Paneli’ne e-posta  adresiniz ve şifreniz ile giriş yapılır.
  • Sol tarafta yer alan menüden Korumalı Alışveriş başlığı seçilir.
  • Açılan sayfada Korumalı Alışveriş Kargo Takibi başlıklı alana MNG veya Aras kargo kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak kargo entegrasyonu sürecinizi tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz birden fazla kargo şirketi ekleyebilirsiniz.

iyzico Korumalı Alışveriş ile Satışlarınızı Nasıl Artırabilirsiniz?

MNG Kargo veya Aras Kargo ile çalışmıyorsanız:

Müşterilerinizin kargolarının ortalama kaç günde kendilerine ulaşacağı ile bilgiyi aynı sayfa üzerinde yer alan Korumalı Alışveriş Bilgileri altına girebilirsiniz.

iyzico Korumalı Alışveriş ile Satışlarınızı Nasıl Artırabilirsiniz?

Şu anda sadece Aras Kargo ve MNG Kargo için verdiğimiz bu hizmeti yakında birçok kargo şirketi için de vermeye başlayacağız.

iyzico Korumalı Alışveriş ile ödeme işlemi saniyeler sürüyor!

iyzico Korumalı Alışveriş’e dahil olan herhangi bir siteden alışveriş yapan kullanıcılar, telefonlarına gelen onay kodu ile ödeme yaparak yalnızca birkaç saniyede alışverişlerini tamamlayabilirler.

Peki bu nasıl oluyor?

Veri güvenliğinde en yüksek standarda sahip PCI:DSS Level 1 sertifikalı alt yapımız sayesinde müşterilerinize kart saklama hizmeti sunuyoruz. Böylece müşterileriniz ödeme sayfasına geldiklerinde dilerlerse “Bu kartı sakla” seçeneğini işaretleyebiliyor ve bir sonraki ödemelerini yalnızca birkaç saniyede tamamlayabiliyorlar.

Bu sayede özellikle mobil cihazlardan alışveriş yapan müşterilerinizin de alışveriş deneyimini arttırıyor ve satış dönüşüm oranlarınızı artırmanız için katkı sağlıyoruz.

iyzico Korumalı Alışveriş ile Satışlarınızı Nasıl Artırabilirsiniz?


iyzico Marketing Team

iyzico Marketing Team

The Creative Souls Behind iyzico Communication