iyzico Mobil Uygulaması ile İnternet Alışverişleri Çok Daha Güvenli

31 Ekim’de iyzievent’te lansmanını gerçekleştirdiğimiz iyzico mobil uygulaması, kısa bir süre içinde tüketicilerin alışveriş süreçlerini yönetmelerinde en büyük yardımcıları haline geldi. Son kullanıcının internetten yaptığı alışverişlerde duyduğu tüm endişeleri gidermeyi ve alışverişlerinin her adımında onlara destek sunmayı odak noktasında bulunduran mobil uygulamamız, aynı zamanda iyzico’nun B2C alanında attığı ilk adım olma özelliği de taşıyor. Peki iyzico mobil uygulaması, kullanıcılarının hayatına tam olarak hangi noktalarda değer katıyor? Bu yazımızda, iyzico mobil uygulamasını tüm özellikleriyle derinlemesine inceleyeceğiz. Hadi başlayalım!

iyzico Mobil Uygulaması ile İnternet Alışverişleri Çok Daha Güvenli

Uygulamanın özelliklerinden bahsetmeye başlamadan önce, sizlerle tanıştırmak istediğimiz biri var. Zihni, aslında uzun süredir iyzico ailesinin bir üyesiydi. Bugüne kadar işin mutfağında bulunan Zihni, iyzico mobil uygulaması ile birlikte tüketicilerin alışveriş asistanı olarak hayatımıza girdi. Uygulamamızın açılış ekranında sizlere merhaba diyen Zihni, alışverişlerinizle ilgili yapacağınız tüm işlemlerde yanınızda olacak ve alışveriş süreçlerinizi yönetme noktasındaki en büyük yardımcınız olacak.

iyzico Mobil Uygulaması ile İnternet Alışverişleri Çok Daha Güvenli

Uygulamaya giriş yapmanızın ardından karşınıza gelen ekranda, ödeme işlemini iyzico altyapısı kullanan sitelerden gerçekleştirdiğiniz tüm alışverişlerinizi göreceksiniz. Farklı sitelerden gerçekleştirdiğiniz tüm alışverişlerinizi tek ekranda görüntüleyebilme imkânı sunan iyzico mobil uygulaması, kullanıcılarına bu anlamda büyük bir kolaylık sunuyor. Sipariş tarihi, teslimat adresi gibi detayları görmek için tek yapmanız gereken, siparişinizin üzerine tıklamak.

iyzico Mobil Uygulaması ile İnternet Alışverişleri Çok Daha Güvenli

iyzico mobil uygulamasının internetten alışverişi daha güvenli ve endişesiz hale getiren en önemli özelliği kullanıcılarına 7/24 sunduğu canlı destek. iyzico Korumalı Alışveriş kapsamında yaptığınız tüm alışverişlerinizle ilgili herhangi bir konuda canlı destek almak istiyorsanız, tek yapmanız gereken “Destek” sekmesine tıklamak ve yardım almak istediğiniz alışverişinizi seçmeniz. Sipariş süreci, kargo teslimi ve daha sonrasında kullanıcılarına canlı destek sunan iyzico mobil uygulaması, internet alışverişlerindeki “Ya ürün fotoğraftaki gibi çıkmazsa?” ya da “Ürünüm bana ulaşacak mı?” gibi sorunları ortadan kaldırıyor ve internet alışverişlerinin en büyük problemlerinden biri olan güven sorununa nitelikli bir çözüm sunuyor.

iyzico Mobil Uygulaması ile İnternet Alışverişleri Çok Daha Güvenli

Kart saklama, uygulamanın öne çıkan bir diğer özelliği olarak dikkat çekiyor. İnternet üzerinden bir alışveriş yaptığınızı düşünün. Birçok farklı kategoriden ürünlerle sepetinizi doldurdunuz ve ödeme sayfasına geldiniz. Artık siparişinize sadece bir adım uzaktasınız. Ancak karşınıza açılan ekranda kart bilgilerinizi dakikalarca girmek, bazen can sıkıcı olabiliyor. İşte bu gibi durumlar için, iyzico mobil uygulamasının kart saklama özelliği geliştirildi. Ödemelerinizi tek tıkla saniyeler içinde tamamlamanızı sağlayan uygulama, bu anlamda büyük bir pratikliği kullanıcılarına sunuyor. PCI-DSS 1. Seviye güvenlik sertifikasına sahip olan iyzico, tüketicilerin kişisel bilgilerini ve kredi kartı bilgilerini en üst seviyede koruyor ve internetten güvenli alışverişin yeni tanımı olarak dikkat çekiyor.

iyzico Mobil Uygulaması ile İnternet Alışverişleri Çok Daha Güvenli

Bugüne kadar 29 binden fazla kurumsal ve bireysel satıcının ürünlerini ve hizmetlerini internet üzerinden satabilmeleri için yenilikçi çözümler sunduk. iyzico olarak bundan sonra sunduğumuz çözümlerin, sadece satıcıların değil internetten alışveriş yapanların hayatlarını kolaylaştırmasını amaçlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki; önemli olan ürettiğimiz çözümlerin kullanıcılarımızın hayatlarına dokunması ve yenilikçi çözümler sunması. iyzico mobil uygulaması, her geçen gün büyüyen internet alışverişi ekosisteminde tüketicinin hakkını alışveriş sürecinin her aşamasında koruyan bir uygulama olması amacıyla tasarlandı.

Siz de bu ayrıcalıktan yararlanmak için iyzico mobil uygulamasını şimdi indirin ve internet alışverişinin güvenli limanında yerinizi vakit kaybetmeden alın!

Android için buradan, IOS için buradan uygulamamızı indirebilirsiniz.


iyzico Product Team

iyzico Product Team

Be Stubborn on Vision but Flexible on Details