iyzico & Paraşüt’ten Kredi Kartıyla Online Tahsilat Çözümü

iyzico Posted on 2 dakika

iyzico & Paraşüt'ten Kredi Kartıyla Online Tahsilat Çözümü

Günümüzde tahsilat işlemlerinin çoğu havale/EFT, çek, mail order ya da nakit olarak yapılıyor. Peki internetten kredi kartıyla ödeme alarak da tahsilat yapabileceğinizi söylesek?

E-Tahsilat Nedir?

E-tahsilat, en basit anlamıyla tahsilatın online halidir. E-tahsilat; bayilerinizden, alt bayilerinizden, müşterilerinizden hatta müşterilerinizin tüketicilerinden ödemelerinizi kredi kartıyla ister peşin ister taksitle ödeme alabileceğiniz bir sistemdir.

Tahsilat süreçlerinde ödemelerinizi zamanında alamama olasılığı, iade işlemlerinin zorluğu, manuel olarak süreci ilerletmeye çalışmak gibi zorluklar yaşarken e-tahsilat ile nakit akışlarınızı kolayca yönetebilirsiniz.

iyzico ve Paraşüt iş birliği ile siz de internetten kredi kartıyla ödeme alarak tahsilat yapabileceksiniz!

BDDK lisansına ve dünyanın en üst düzey veri güvenliği standardı olan PCI – DSS sertifikasına sahip iyzico ile Türkiye’nin en çok tercih edilen web tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt’ün bu iş birliği sayesinde, herhangi bir aktivasyon ya da entegrasyon ücreti ödemeden e-tahsilat, yani kredi kartı ile online tahsilat yapabilirsiniz.

Peki, bu iş birliği size ne sunuyor?

  • E-tahsilat özelliği ile gelen sanal POS hizmeti sayesinde, internetten kredi kartıyla ister nakit ister taksitle kredi kartıyla ödeme alabilirsiniz.
  • Taksitli ödeme alsanız dahi tahsilatın toplam tutarı tek seferde ve en fazla 7 gün içerisinde hesabınıza aktarılır.
  • Ödemelerinizi daha kolay ve düzenli olarak alabilirsiniz.
  • Ödemeleriniz maksimum güvenlik standartları ile korunur.
  • Bayileriniz, alt bayileriniz, müşterileriniz ve son tüketiciler 3D Secure ile güvenle ödeme yapabilirler.
  • Yabancı para birimleriyle de ödeme alabilirsiniz.

Sanal POS özelliği sayesinde internetten kredi kartıyla tahsilat yapabileceğiniz Kredi Kartı ile Online Tahsilat hizmetini kullanmak için Paraşüt’ün sunduğu 14 gün ücretsiz deneme süresini buradan başlatabilir, müşterilerinizden ve bayilerinizden kredi kartı ile online ödeme almaya hemen başlayabilirsiniz.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay