iyzico ve OpenCart Sanal POS Modülü

iyzico Posted on 3 dakika

Profesyonel, orta ve küçük ölçekli firmaların e-ticaret sitelerine baktığımızda, büyük bir çoğunluğunun OpenCart sistemini kullandığını görüyoruz. Ücretsiz olarak sunulan PHP tabanlı e-ticaret içerik yönetimi sistemi OpenCart, gerek kullanımdaki kolaylığı gerekse geliştirilmesindeki kolaylığı ile en çok tercih edilen sistemlerin başında geliyor. Açık kaynak kodlu ve kolay yapısı OpenCart’ın iyzico tarafından da tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri. iyzico’nun sanal POS OpenCart modülünü indirip sitenize entegre etmeniz, OpenCart’ın mantığına uygun bir şekilde gayet kolay ve hızlı gerçekleşir.

Daha önce hiç kod yazmamış birinin bile kendi başına e-ticaret sistemi oluşturup satışa başlayabileceği OpenCart sistemi, size bir çok ücretli ve ücretsiz modül ekleme imkanı da sunar. Sitenizi daha kullanışlı ve daha esnek hale getirmek tamamen sizin elinizdedir. Yine aynı şekilde ücretli ve ücretsiz olarak sunulan temalarla sitenizin tasarımını değiştirmek de size kalmış. Türkçe dil desteğine sahip OpenCart’ta hiçbir sorunuz cevapsız kalmaz. Diğer e-ticaret sitelerinden hiçbir farkı olmayan ve hatta daha ekonomik bir çözüm olan OpenCart, size e-ticaret sitesi açmak için büyük paralar harcatmaz. Ürün, hizmet ve fırsat sitelerinin her biri için ayrı ayrı temaları bulunan sistem oldukça fonksiyonel modüllere sahiptir.

OpenCart’ta sınırsız kategori, ürün ve üretici ekleme özelliği vardır. Eğer satacağınız ürünler çok fazla alt kategoriye ayrılıyorsa bunları kolayca sınıflandırabilir ve bu şekilde sergileyebilirsiniz. Sattığınız ürün için birbirinden güzel temalar bulabilirsiniz. Örneğin bir oyuncak sitesi ya da evcil hayvanlarla ilgili bir e-ticaret sitesi açtığınızda bunlara uygun renkli ve canlı temalar bulmanız mümkün. Sitenizin yerli olduğu gibi yabancı misafirleri de olacaktır. OpenCart size birden fazla farklı dil seçeneği de sunar. Buna ek olarak ödemenizi farklı döviz türü üzerinden almanıza da imkan tanır. Özellikle iyzico sanal POS entegrasyonu ile bu işlem her zamankinden çok daha kolaydır. OpenCart’ta kullanıcılar ürünlerinizi oylayabilir, yorumlayabilir ve bu şekilde markanızın gelişmesine katkı sağlayabilir. OpenCart aynı zamanda size de ürünleriniz için sınırsız açıklama girme alanı sunar. Müşterilerinize “favour” yapmak istediğinizde de hediye çeki, indirimli fiyat gibi seçeneklerle size farklı kampanyalar düzenleme imkanı tanır. Sattığınız ürünler farklı ağırlıklara sahipse, kargo hesaplamasını da OpenCart buna göre yapabilir.

OpenCart’ın en önemli özelliklerinden biri mükemmel bir SEO desteği sunmasıdır. Dijital pazarlamanızı kendiniz kontrol edebilir ve internette rakiplerinizden bir adım öne çıkabilirsiniz. Eklediğiniz her modülü etkin bir şekilde kullanabilir, kullanmadıklarınızı çıkarabilirsiniz. OpenCart ile veritabanınız da yedeklenir. Herhangi bir sorun yaşadığınızda sitenizi olduğu gibi geri getirebilirsiniz. OpenCart, otomatik fatura kesme ve hemen yazdırma özelliğine de sahiptir. Satış hacimlerinizi raporlayabilir, iş takibinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

OpenCart e-ticaret dünyasında atacağınız adımların ilk basamaklarından biridir ve onu tercih etmeniz diğer basamakları daha kolay ve hızlı çıkmanızı sağlar. Yaptığınız bu akıllıca tercihi iyzico, sanal POS entegrasyonu OpenCart modülü ile destekler. Modülü indirip sitenize entegre ederek 48 saat içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay