iyzico ve Worldpay’den Yeni İş Ortaklığı

iyzico Posted on 2 dakika

iyzico olarak ödeme alanında küresel bir lider olan Worldpay ile yeni bir iş ortaklığına imza attık. Bu ortaklık sayesinde dünyaca ünlü markaların Türkiye pazarına girişi kolaylaşacak ve Worldpay ile çalışan birçok küresel çaptaki firmanın, Türkiye’den kredi kartı ve banka kartı ile ödeme kabul etme süreci kolaylaşacak.

Tek bir entegrasyon ile tüm banka kartlarından; taksitli ödeme alma, kart saklama ve saklı kartlar ile saniyeler içerisinde alışveriş imkânı sunabilecekler. Bu sayede, işletmelerin işlem başarı oranları artacak ve faaliyet giderleri azalan işletmeler daha çok kâr elde edebilecekler.

iyzico ve Worldpay’den Yeni İş Ortaklığı

Worldpay: “Türkiye’de büyüme patlaması yaşanacak”

Worldpay’in hazırladığı yıllık Küresel Ödeme Raporu’na göre, Türkiye’deki e-ticaretin önümüzdeki 4 yıl içinde yüzde 13 yıllık bileşik büyüme oranında büyüyerek 2021 yılına kadar 17 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Worldpay Küresel E-ticaret CEO’su Shane Happach, Türkiye pazarına iyzico ortaklığıyla girişleriyle ilgili şunları söyledi: “Türkiye’deki e-ticaret pazarına ilişkin veriler, önümüzdeki yıllarda bir büyüme patlaması yaşanacağını gösteriyor. Bu ülkeyle ilgili yerel düzenlemelerden tercih edilen ödeme yöntemlerine kadar her konu, satıcıların yeni stratejilerle pazara girmesini gerektiriyor. Müşterilerimize Türk e-ticaret pazarında çizecekleri rotalar ve buradaki fırsatlardan yararlanmaları konusunda yerel uzmanlık sunmak üzere sektör lideri iyzico ile bir ortaklığa imza atmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Yüzde 91’e varan performans gelişimi bekleniyor

CEO’muz Barbaros Özbuğutu, iyzico-Worldpay arasındaki ortaklığı şu sözlerle değerlendirdi: “Güçlü tüketici harcamalarına dayanan Türkiye’de 21,5 milyon online tüketicinin e-ticaret satışlarında yarattığı hacim 30 milyar TL’den fazla. Bu açıdan bakıldığında, ülkemiz küresel işletmeler için çok büyük bir potansiyel pazar olma özelliğini taşıyor. Fakat bu potansiyeli açığa çıkarmak için dünya çapındaki satıcıların dikkate alması gereken önemli noktalar var. Başarıya giden yol, Türkiye’deki markalarda olduğu gibi tüketicilere ödeme hizmetleri alanında benzeri görülmemiş bir yerel uzmanlık sunarak, onlara kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşatmaktan geçiyor. Yerel ödeme piyasasına dair yeteneklerimiz ile Worldpay’in uzmanlığının bir araya gelmesi küresel satıcıların işlemlerini yerel olarak yapmasını sağlayacak. Bu da üye işyerlerinin ürün ve hizmetlerini sundukları platformlardaki dönüşüm oranlarında yüzde 25 artış, başarılı ödeme kabul oranlarında yüzde 91’e varan sonuçlar görmesi demek. Yaptığımız iş birliğinin Türkiye’nin küresel e-ticaret pazarındaki payını büyütmesine önemli bir katkısı olacağı aşikâr.”


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay