Link ile Ödeme Alma Hizmetimiz Sayesinde Etsy’de 30 Milyon Alıcıya Ulaşın

Dünyanın en büyük global pazar yerlerinden biri olan Etsy ile entegrasyonumuz sayesinde, Etsy satışı yapabilir ve dünyanın her yerinden ödeme alabilirsiniz! Etsy üzerinden açtığınız dükkandaki bir ürün sipariş edildiğinde otomatik olarak iyzico tarafından oluşturulan link, alıcıya gönderiliyor ve işleminiz bu ödeme linki üzerinden anında gerçekleşiyor. 30 milyondan fazla alıcıya ulaşan Etsy’de; nostaljik ürünleri, el yapımı ürünleri ve bunları üretebilmek için gerekli olan malzemeleri satabilirsiniz.

Etsy API’ını kullanan milyonlarca insan benzersiz mallar üretiyor, satmak ve satın almak için hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bağlantılar kuruyor. Ayrıca bu platform, yaratıcı girişimcilerin işlerini başlatmalarına, yönetmelerine ve ölçeklendirmelerine yardımcı olmak için trafik kaynaklarını gösteren ayrıntılı istatistikler sunuyor.

Biz; iyzico olarak büyümenize destek oluyoruz. Sizin için en iyi global satış kanallarını araştırıyor ve onları iş ortağımız haline getiriyoruz. Siz de artık iyzico – Etsy entegrasyonu sayesinde Etsy satışı yapabilir, eşsiz ürünlerinizi tanıtabilir, yeni müşteriler kazanabilir ve en önemlisi dünyanın her yerinden link ile ödeme alabilirsiniz.

“Link ile Ödeme Alma” ile Avantajlarınız:
– PCI-DSS 1.seviye sertifikamız sayesinde ödemeleriniz güvenli bir altyapı üzerinden işlem görür.
– Amerikan Doları (USD), Euro (EUR), İngiliz Sterlini (GBP), Ruble (RUB) gibi farklı para birimleriyle dünyanın her yerinden ödeme alabilirsiniz.
– Mühendislerimiz tarafından geliştirilen, her işlemde kendini besleyerek öğrenen yenilikçi sistemimiz sayesinde satışlarınızın güvenliği sağlanır.
– Tüm bankaların kredi kartları ile çalışmaya başlayabilirsiniz.
– Sizinle aynı dili konuşan ekibimizden hızlı bir şekilde destek alabilirsiniz.

Lik ile Ödeme almaya başlamak için hemen tıklayın!


iyzico Product Team

iyzico Product Team

Be Stubborn on Vision but Flexible on Details