Kolay ve Hızlı Entegre Edilebilen Ücretsiz Ödeme Sistemleri

iyzico Posted on 3 dakika

E-ticarette hızlılık ve pratiklik esastır. Bir e-ticaret sitesinin kurulumundan, ürünün müşteriye ulaştırılmasına kadar bu esaslar geçerlidir. Sanal POS başvuru prosedürleri ve bekleme süreci biraz bu düzenle çelişen zorlukta ve uzunlukta maalesef. Bunun yerine kolay ve hızlı entegre edilebilen ücretsiz ödeme sistemleri çok daha pratik bir çözüm olarak çıkıyor karşımıza. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de onaylanmış güvenlik sertifikalarına sahip ücretsiz ödeme sistemleri, hem e-ticaret sitelerini hem de kullanıcıyı uzun ve yorucu işlemlerden kurtarır nitelikte.

iyzico, kolay ve hızlı entegre edilebilen ücretsiz ödeme sistemlerinin en yenilerinden. Şimdiden birçok e-ticaret sitesi tarafından entegre edilip kullanılmaya başlandı bile. Ev Tekstili Market, Pettabernam, TobÇanta, Dali’s Pet Tag, Gül Sepetim, Oyuncak Marketler, Saymat, MonoZebra, HediyenBizde, Pet Aksesuarları, AlışverişŞehri başta olmak üzere onlarca online alışveriş sitesi tarafından kullanılan iyzico’ya üye olmak, indirip sitenize entegre etmek sadece birkaç dakika, kullanmaya başlamak için beklemeniz gereken süre ise yalnızca 48 saat. Kolay ve hızlı entegre edilen ücretsiz ödeme sistemi iyzico, aynı zamanda e-ticaret sektörünün en büyük sorunlarından biri olan güvenlik konusuna da çözüm buluyor. E-ticarette kolay ve hızlı olmak kadar güvenli olmak da önemlidir. iyzico’da kredi kartı bilgilerinin güvenli bir şekilde PCI onaylı ortaklara iletilmesini sağlayan akıllı bir sistem mevcut. Ne müşteriler bilgilerinin gizliliğinden şüpheye düşüyor ne de e-ticaret sitesi şifreleri sunucuları üzerinde tutarak bir sorumluluk altına giriyor. Böylece iki tarafında ihtiyacı olan güvenliği tek elden sunuyor.

Sistem çok basit. iyzico, kolay ve hızlı entegre edilebilen ücretsiz kurulumunu adım adım anlatıyor. Böylece iyzico API’sini entegre etmek için kimseden yardım almanıza gerek kalmıyor. Öncelikle kolay ve hızlı entegrasyonu indirebilmek için iyzico’ya ücretsiz üye oluyorsunuz. Daha sonra API’yi indirip denemeye başlıyorsunuz. Hesabınızın aktivasyonu 48 saat içinde yapılıyor ve canlı ticari işlem kabul etmeye başlıyorsunuz.

Kolay ve hızlı entegrasyonun avantajları nelerdir?
Özellikle küçük ve yeni kurulan e-ticaret siteleri için bankalara Sanal POS başvurusu yapmak ve kabul beklemek zorlu bir süreçtir. Harcanan zaman kaybı ve yapılan masraflar göz ardı edilemeyecek bir kalem oluşturur. Kolay ve hızlı entegrasyon ile sitenize yerleştireceğiniz ödeme sistemi sizi tüm bu zaman, emek ve masraf kaybından korur.

Hangi modüllerle kullanılır?
Kolay ve hızlı entegre edilen iyzico ödeme sistemi, farklı e-ticaret sitesi altyapıları için farklı modüllere sahip. iyzico Sanal POS Opencart, Magento, WooCommerce ve PrestaShop modülleri ile e-ticaret siteleri için hayatı kolaylaştırıyor. Entegrasyon sayfasında bulunan iyzico modülleri linkinden ihtiyacınız olan modülü indirip entegrasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Üyelik, kurulum ya da aylık sabit bir ücret talep etmeyen kolay ve hızlı entegre edilen ödeme sistemi iyzico, yapılan işlemlerden komisyon olarak %2.50 ve işlem ücreti olarak da 0,25 TL alır, satıştan gelen ödemeleri de haftalık olarak banka hesabınıza yatırır.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay