iyzico Entegreli WooCommerce ile E-ticaret Avantajları

WordPress içerik yönetim sistemini kullananlar kadar kullanmayanlar da ne kadar harika bir yapı olduğunun farkında. Ücretsiz bir alt yapı, muhteşem bir SEO, güncel, güvenli ve kolay bir ara yüz… WooCommerce işte tam olarak WordPress’in sahip olduğu tüm bu güzelliklere sahip olan bir e-ticaret sitesi eklentisi. Birçok insanın uzun zamandır beklediği ve hayal ettiği bu eklenti bir süredir Türkiye’de kullanılıyor ve kullanım alanı her geçen gün genişliyor.

WooCommerce e-ticaret sisteminin diğer e-ticaret sistemlerinden hiçbir farkı yok diyebiliriz. Tek farkı senelik ücret talep etmeyerek sizi kâra geçirmesi olarak gösterilebilir. Kullanıcılardan gelen yoğun talep üzerine iyzico Sanal POS da WooCommerce Modülü ile entegre hale geldi. iyzico kullanıcıları artık WordPress tabanlı WooCommerce sistemlerini iyzico ile entegre edip ödeme alabilecekler. iyzico ekibi tarafından hazırlanan WooCommerce iyzico eklentisini indirmek ve kullanmaya başlamak ücretsiz ve yalnızca birkaç dakika…

WooCommerce e-ticaret eklentisi WordPress ile uyumlu çalışıyor. Tamamen güvenli olan sistem SUCURi tarafından da denetleniyor. Güvenlik önemlerini üst düzeyde tuttuğunuz sürece WooCommerce sitenize herhangi bir zarar vermez. Sistem oldukça pratik ve kullanışlıdır. İstediğiniz kadar ürün ve kategori ekleyebilir, müşteri bilgilerinizi kontrol edebilir, sipariş güncellemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tabii WordPress’in açık ara önde gelen SEO kaynak yazılımını da unutmamak lazım. WooCommerce de işinize çok yaracak olan SEO özelliklerini %100 destekleyen bir yazılıma sahip.

WooCommerce’de ödeme ekranı
Sayfa sayfa uzayan ödeme ekranları WooCommerce ile tarihe karışıyor. WooCommerce’de müşterilerin karşısına tek bir ödeme ekranı çıkıyor. Karmaşık ve sıkıcı sayfalar, zaman aşımları kullanıcıdan çok uzakta. WooCommer’i bir de iyzico entegrasyonu ile kullandığınızda alışveriş hiç olmadığı kadar hızlı, kolay ve keyifli hale geliyor.

Kullanıcı dostu ara yüz
WooCommerce size çeşitli kampanyalar ve indirimler de tanımlama imkanı sunuyor. Örneğin sosyal medya eklentilerini kullanarak paylaşım yapan müşterilerinize indirim uygulayabiliri, bu sayede sosyal medyada tanıtımınızı da yapmış olursunuz. WooCommerce filtreleme modülü ile ürünlerinizi özelliklerine göre filtreleyebilir ve müşterilerinizin aradığı ürünü kolayca bulmasını sağlayabilirsiniz.

E-ticaret yapmak isteyenler için kolaylıklar
WordPress’in premium tema sağlayıcılarından olan Woo Themes tarafından geliştirilen WooCommerce açık kaynaklı bir eklenti. Bu eklentiyle e-ticaret yapmak isteyenler; raporlama ve yönetim, kargo ve vergi yönetimi, müşteri ve sipariş yönetimi, promosyon ve kampanya yönetimini kolaylıkla kullanabiliyorlar. Sistem aynı zamanda birçok ödeme sistemini de destekliyor. Tek bir site için 49 dolarlık bir fiyatı olan sistemin 5 ve limitsiz site için de lisanslama seçenekleri bulunuyor.


iyzico Marketing Team

iyzico Marketing Team

The Creative Souls Behind iyzico Communication