Dünyaca Ünlü Markaların Çözüm Ortağı Magento

iyzico Posted on 3 dakika

Piyasanın en kaliteli e-ticaret içerik yönetim sistemi olarak kabul edilen Magento, dünyaca ünlü markaların çözüm ortağı. Bu yüzden iyzico, iyzico Sanal POS Magento modülüyle müşterilerinin ihtiyaçlarına %100 cevap vermek için önemli bir adım atıyor. Magento’nun geliştirilebilir ve açık kaynak kodlu sisteme sahip olması, onu küçük ve orta ölçekli e-ticaret siteleri için ulaşılabilir kılıyor. Magento alt yapısını kullanıp da alternatif Sanal POS çözümüne ihtiyaç duyan e-ticaret siteleri, iyzico Sanal POS Magento modülünü indirip sitelerine entegre ederek 48 saat içerisinde satışa başlayabiliyorlar.

İlk olarak 2008 yılında açık kaynak kodlu sürümünü piyasaya çıkaran Magento’nun kökleri aslında 2000’li yılların başlarına dayanıyor. Birçok dünya devi markanın e-ticaret altyapısında kullanılan Magento bir zaman sonra tamamen e-ticaret alanına yönelince açık kaynak kodlu ücretsiz platform geliştiriyor. Hazırlanan bu platform küçük ve büyük ölçekli yapıların kullanımına uygun bir şekilde tasarlanıyor ve nitekim tüm dünyada birçok büyük marka Magento’nun açık kaynak kodlu sürümünü kullanmayı daha mantıklı buluyor. Hatta Magento’nun kalitesini anlatan önemli örnek Forbes 500 listesinde yer alan birkaç firmanın da e-ticaret alt yapısında Magento’yu kullanması olarak gösterilir.

Çok güçlü ve çok hızlı büyüyen bir e-ticaret sistemi olan Magento, Zend Framework, PHP ve
My SQL veritabanı kullanır. Kullandığı esnek modüller, bir e-ticaret sitesini tek bir kişinin yalnız başına çekip çevirmesine olanak sağlar. Magento’nun kullanıcı dostu ara yüzünde her şey kullanıcının kontrolü altındadır ve her şey ölçeklenebilir. Ürünleri sergileme, listeleme, kategori ve katalog oluşturmadaki kolaylık, Magento’nun öne çıkan özellikleridir. Bir e-ticaret sitesinin en çok gereksinim duyduğu özelliklerden biri olan bir ürüne birden çok görsel ekleme Magento ile mümkündür. Ürünü ismine göre arama, filtreleme, ürün karşılaştırma gibi gelişmiş özellikleri vardır. Toplu güncellemeler, envanter ve sipariş yönetimi, farklı ödeme sistemlerini entegre etme Magento’nun temel özelliklerinden sayılabilir.

Magento’da kullanıcı hesapları oluşturmak, alışveriş geçmişini görüntülemek, farklı dil ve para birimleri oluşturmak gibi büyük özellikler mevcuttur. Sanal mağazanızı Google Analytics ile entegre ettiğinizde müşteri hareketlerinizi kolayca analiz edebilir ve firmanızın dijital pazarlama stratejisini oluşturabilirsiniz. E-ticarette tutunmak için görünürlük çok önemlidir. Bunu sağlayan şey ise kesinlikle gerçek bir SEO’dur.

Magento, gelişmiş SEO seçenekleri ile sizi, müşterileriniz tarafından daha kolay bulunabilir ve ilgili kişilere görünür yapar. Bununla birlikte kampanya oluşturmak ve yönetmek de Magento ile sizin elinizdedir. Kuponlar, indirimler, promosyonlar sizi müşterilerinize daha çok yaklaştıracak stratejilerdir. Birçok ücretli ve ücretsiz modüle sahip olan Magento sizi benzersiz bir e-ticaret sitesi sahibi yapar. Gelişmiş alt yapısı sayesinde dünyaca ünlü markalar tarafından kullanılıyor olması sistemin kusursuzluğunun en büyük kanıtıdır.

iyzico, kolay ve hızlı entegre edilen Sanal POS modülünü Magento ile bir araya getirerek bu muhteşem buluşmayı kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. iyzico ve Magento ile internetten alışveriş hiç olmadığı kadar keyifli ve güvenli.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay