iyzico’nun Hangi Katma Değerli Servisi Hangi İşinizi Kolaylaştırır?

iyzico Posted on 3 dakika

Bankalar ve farklı ödeme yöntemleri ile e-ticaret firmaları arasında yer alan bir ödeme platformu olan iyzico, yasal sanal POS sahibi olmanın en kolay yoludur. Klasik POS cihazlarıyla geleneksel mağazalarda yapılan alışverişin online ödemelerde kullanılan türü olarak tanımlanabilecek sanal POS sahibi olmak, modern e-ticaret pazarında yer almak için ilk kuraldır. Ancak bankaların prosedürleri ve uzun inceleme-bekleme süreleri nedeniyle yeni kurulacak bir e-ticaret firmasının sanal POS sahibi olması oldukça zahmetlidir. İşte bu noktada devreye giren iyzico, hız, kolaylık ve avantajlar sunar.

Kolay Kurulum ile Hemen Sanal POS Sahibi Olursunuz

İşletmeler iyzico ile çalışmaya başladıkları andan itibaren sadece 5 dakika içerisinde kurulum ve 48 saat içerisinde de aktif işlem imkanına sahip olurlar. Birçok büyük açık kaynak kodlu e-ticaret altyapısını desteklediği için entegrasyon konusunda benzersiz bir performans sunan iyzico, sanal POS bekleme süresini ve çok sayıdaki prosedürü ortadan kaldırarak tek sözleşmeyle çalışma olanağını verir. Bu da hızla büyüyen Türkiye e-ticaret piyasasına daha fazla geç kalmadan sağlam temellere oturmuş bir giriş yapmanızı sağlar.

Ekstra Ücret Ödemenize Gerek Kalmaz

Bankalardan alınacak sanal POS’lar, uzun bekleme sürelerinin dışında komisyonları ve dönemsel aidatlarıyla da gelirinizin bir kısmından feragat etmeniz anlamına gelir. Her işlemden kesilen komisyonlarla birlikte aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık ödenen aidatlar, işlem trafiğiniz artsa da beklediğiniz kar oranına ulaşamayabilirsiniz. iyzico’da ise ekstra ücret ya da aylık sabit ödeme yapmazsınız. Yapılan işlemlerde %2.5 komisyon ve 0.25 TL işlem ücreti dışında hiçbir ek ödeme yapmadan online satış yapabilir ve gelirinizi başkalarıyla paylaşmaktan kurtulabilirsiniz.
Sanal POS sahibi olmak için her banka ile tek tek görüşmeniz ve anlaşmanız gerekirken alternatif sanal POS hizmeti sunan iyzico, bütün büyük bankalarla anlaşmaya sahiptir. Bu sayede iyzico ile entegre olduğunuz andan itibaren bu bankaların kartlarından ödeme alabilirsiniz.

Üst Düzey Veri Güvenliği

Bir e-ticaret sitesi kurup sanal POS sahibi olmak için SSL sertifikası ve PCI-DSS sertifikası gibi güvenlik sistemlerine sahip olanız gerekir. Güvenli e-ticaret için en gerekli sistemler olan bu sertifikalar, iyzico ile ek bir ödeme yapmanıza gerek kalmadan sizin de olur. Sisteme entegre olmanızla birlikte dünyanın en çok tercih edilen güvenlik standartlarından PCI-DSS sertifikası sayesinde üst düzey veri güvenliğiyle fraud (sahtecilik) önleme filtrelerini de elde edersiniz. Böylece üst düzey güvenlik sistemlerine sahip e-ticaret siteniz, sağladığı veri güvenliğiyle alıcılar tarafından tercih sebebine dönüşür.

Hızlı, Kolay, Güvenli

Geleneksel alışverişte her 4 ziyaretçiden 1’i müşteriye dönüşürken internetten alışverişte bu sayı 10 ziyaretçiden 1’inin müşteri olması şeklinde değişiyor. Bu yüksek sepet terk durumunun sebepleri arasında ise ödeme seçeneklerinin yetersizliği ve ödeme sisteminin karmaşıklığı yer alıyor. Hızlı, kolay ve güvenli alışveriş için hizmet veren iyzico’da ise ödeme işlemini hızlı ve pratik hale getirecek seçenekler mevcuttur. Ödemeyi tek çekimde yapmak istemeyen müşterileriniz için taksitli ödeme seçeneğinin yanı sıra daha önce işlem yapan müşterilere sunulan “kart bilgilerini saklama” ve “tek tıkla ödeme” seçenekleriyle de ödeme işleminin sadece birkaç saniye içerisinde tamamlanmasını sağlıyor. Böylece sağladığı kolaylık e-ticaret firmalarının, işlem trafiklerini hissedilir oranda arttırmalarını sağlıyor.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay