iyzico & Natro İş Birliği Sayesinde E-Ticarete Hemen Başlayın

iyzico Posted on 3 dakika

Giderek dijitalleşen günümüz dünyasında, fiziki mağazası olan firmaların, kendi geliştirdiği ürünü satmak isteyen kişilerin ya da bu işi ilk kez yapacak olanların artık internetten de satış yapmaya başlaması kaçınılmaz hale geliyor. E-ticarete başlamak isteyen kişi ya da kurumun en basit haliyle şu adımları izlemesi gerekiyor: Şirket kurma (Hali hazırda bir şirketi yoksa), alan adı satın alma, hosting, web sitesi tasarımı, sanal POS hizmeti…

Şirket Kurmak

E-ticaret yapabilmeniz için vergi mükellefi olmalısınız. Şahıs, Anonim ya da Limited şirketi olmak için gerekli şartları yerine getirerek şirketinizi kurabilirsiniz. Böylece e-ticarete başlamak için gerekli olan ilk adımı tamamlamış olursunuz.

Alan Adı

Bir diğer önemli adım da sitenizin alan adının ne olacağına karar vermeniz olacaktır. Alan adı ve uzantısının ne olacağını (.com, .com.tr vb.) belirlemek önemlidir. Bu sebeple domain alırken seçeceğiniz alan adına benzer önerileri de gözden geçirebilirsiniz.

Hosting

Hazırladığınız web sitesini, açılan mail hesaplarını ve dosyalarınızı barındırdığınız bir alana ihtiyacınız bulunmaktadır. Sitenizin çalışması için düzenlenmiş sunucularda sizin için ayrılmış olan bu alana hosting denir. E-ticaret yapacaksanız sitenizin 24 saat boyunca kesintisiz çalışması oldukça önemlidir. Bu sebeple satın aldığınız web hosting hizmetini dikkatli seçmeniz gerekmektedir.

Web Sitesi Tasarımı

Müşterilerin bir online sitede alışverişe karar vermesi için ilk birkaç saniye oldukça önemlidir. Bu sebeple müşterilerinizi karşıladığınız sitenizin dikkat çekici olması, görsellerinin kaliteli olması ilk aşamada dikkat etmeniz gereken detaylardan yalnızca birkaçıdır.

Sanal POS

E-ticaret yapabilmenin olmazsa olmazı bir sanal posa sahip olmaktır. Bunun için bankalardan ayrı ayrı bu hizmeti alabilir ya da alternatif sanal POS’lara yönelebilirsiniz. Bankaların bu hizmet karşılığı aldığı dönemsel aidatlar ve işlem başına aldığı yüksek komisyonlar dikkate alındığında alternatif sanal POS almak daha pratik bir yol olarak görünebilir. Yıllık herhangi bir aidat ücreti ödemeden iyzico’nun sanal POS hizmeti olan iyziPOS’u kullanabilirsiniz.

Konuyla ilgili daha önce yazmış olduğumuz bu yazıyı da inceleyebilirsiniz.

Tüm bunları sırasıyla yapmak, zamanınızı bir hayli alacaktır. Üstelik bu işlemlerden sonra sitenizin kategorilerinin nasıl olacağı, operasyonel konular gibi detaylı işlemler de olacak.

iyzico ve Natro iş birliği sayesinde artık tüm bunları sadece 2 tık ile yapabileceksiniz!

Türkiye’nin hosting ve alan adı hizmetlerinde öncü firmalarından olan Natro, yeni duyurduğu e-ticaret hosting paketlerinde, hazır ödeme sistemini de dahili olarak sunuyor. Böylece, e-ticaret hosting paketlerinden size uygun olanı seçerek, online satışa hemen başlayabilirsiniz!

Peki bu paket size tam olarak neler sunuyor?

Hazır Sanal POS

 iyzico – Natro iş birliği sayesinde bu paketi aldığınızda sanal POS adımını da tamamlamış oluyorsunuz. Tüm bankaların poslarına sahip olan iyzico Sanal POS’unu tek tıkla kurarak ister peşin ister taksitle ödeme almaya hazır hale geliyorsunuz.

Ücretsiz E-Ticaret Sitesi

Dünyada kullanım olarak oldukça popüler olan WordPress – WooCommerce alt yapısı ile çalışan e-ticaret sitenizi tek tıkla kurabileceksiniz. Ücretsiz temalardan dilediğinizi seçebilir ve kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Ömür Boyu Ücretsiz Comodo SSL

E-ticaret yapabilmeniz için sitenizin SSL ile korunması şarttır. Böylece hem müşterilerinizin verilerini güvende tutabilecek hem de markanızın değerini düşürmeyeceksiniz. Her sene otomatik olarak yenilenecek Comodo SSL ile müşterilerinizin bilgileri güvende olacak!

iyzico – Natro iş birliği sayesinde e-ticarete başlamak artık daha kolay. Şimdi buradan size uygun olan paketi seçerek üye olabilir ve hızla internetten satış yapmaya başlayabilirsiniz!


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay