Lisanslı Ödeme Kuruluşuyla Çalışmanın Avantajları

Türkiye e-ticaret pazarında birçok farklı e-ticaret firması faaliyet yürütüyor. Ürün ve hizmet bakımından geniş bir yelpazeye dağılan bu e-ticaret firmaları arasında sıyrılmak ve satış trafiğini belirlenen hedeflere taşımak için en önemli kurallardan biri, ödeme sistemlerinde çeşitlilik ve kolaylık sunmak. Bunun yolu da sanal POS konusunda güvenlik ve birden çok banka kartının kullanılabileceği seçenekler sunmaktan geçiyor.

Lisanslı Ödeme Kuruluşu iyzico
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından “Lisanslı Ödeme Kuruluşu” olarak kabul edilen iyzico, e-ticaret firmanıza az maliyetle yüksek performans, güvenlik ve prestij sunar. Sepet terk oranında geniş yer tutan ödeme sistemlerinin karmaşıklığı ve güvenlik sertifikalarının yetersizliği gibi problemleri tamamen ortadan kaldıran iyzico sanal POS, iyziGlobe sistemi ile dünyanın her yerinden 15 farklı para birimiyle uluslararası ödeme almanıza imkan tanır.

Tüm Sistemler ile Entegre
Bir e-ticaret firmasının, bankaların sanal POS’larına sahip olmaları için uzun ve zorlu bir süreci başarıyla tamamlamaları gerekir. Oysa basit kurulum ve entegrasyon ile 48 saatte ödeme alma imkanı sunan iyzico, tüm büyük bankalarla anlaşması sayesinde müşterilerinize geniş bir seçenek sunmanızı sağlar.

Her banka için ayrı ayrı yürütülecek sanal POS satın alma sürecinin ardından, belli komisyonlar ve aidatlar ödemek gerekir. Bu da gelirin belli bir kısmını elden çıkarmakla eşdeğer. iyzico ise başarılı işlem başına düşük ücreti sayesinde, yaptığınız satışın çok büyük kısmını hanenize yazmanıza ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşmanıza yardımcı olur.

iyzico Pratiklik ve Güven Sunar
Bankaların sanal POS aşamasındaki talepleri ve yüksek komisyonlarını aşmak için zaman zaman bazı e-ticaret siteleri tarafından başvurulan kiralık sanal POS uygulaması, pratik gibi görünse de sonuçları bakımından oldukça tehlikelidir. Suça ortak olmak ya da müşterileri mağdur etmek anlamına gelen kiralık sanal POS uygulaması yerine e-ticaret firmanızın ödeme sistemlerinde çeşitlilik sunmasını istiyorsanız, iyzico ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

Küresel e-ticaret piyasasının her yıl büyüyen pastasında güvenilir ve avantajlı bir konum elde etmek için ödeme sistemleri ve güvenlik konusunda e-ticaret sitelerinin hiçbir sorun yaşamaması gerekir. Bu konuda mükemmel bir yol arkadaşı olan lisanslı ödeme kuruluşu iyzico ile çalışmak, hedeflenen satış trafiğine daha erken ulaşılmasını sağlayarak yeni hedeflere daha çabuk erişilmesine imkan tanır.

Kiralık Sanal POS Tuzağına Düşmeyin
Genellikle yurt dışından hizmet sunan firmaların sanal POS’larını kiralamak, hesapta biriken paranın çalınması ya da başka bir hesaba transfer edilmesi gibi zararlara yol açabileceği gibi kullanıcıların kart bilgilerinin ele geçirilmesine de neden olabilir. Bu da kartın bağlı olduğu hesabın boşaltılması ya da kart bilgilerinin kopyalanarak başka alışverişlerde kullanılması gibi dolandırıcılık ve sahtecilik gibi problemlere yol açabilir.


iyzico Product Team

iyzico Product Team

Be Stubborn on Vision but Flexible on Details