Sanal Mağazalar için Sanal POS Çözümleri

iyzico Posted on 3 dakika

Bir e-ticaret sitesi kurmayı düşünüyor ama karmaşık Sanal POS işlemlerine bir alternatif mi arıyorsunuz? Hem hızlı hem kolay hem de güvenli olması ilk koşullarınızdır herhalde. Sanal mağazanız için sunulan Sanal POS çözümünde başvuru sürecinin yıldırıcı olmaması, sistemin kolay entegre edilebilmesi, ücretsiz olması ve hızlıca aktive olabilmesi size hayal gibi mi geliyor? Aslında değil. Tüm bunları gerçekten bulabileceğiniz sanal POS çözümleri mevcut. Alternatif ödeme sistemleri sizi her zaman kemikleşmiş ve aşılmaz bir duvar gibi görünen prosedürlerden korur. Önemli olan ihtiyacınızı doğru belirlemek ve buna uygun tercih yapmaktır.

Eğer e-ticaret sektöründe yeniyseniz ya da yeni ama küçük bir sanal mağaza kurmaya karar verdiyseniz ama sanal POS başvuru sürecinin size yaşatacağı zaman ve para kaybından kaçmak istiyorsanız aradığınız şey iyzico olabilir. iyzico, sanal mağazanız için en hızlı, en kolay ve en güvenli alternatif Sanal POS çözümüdür. Oturduğunuz yerden başvurunuzu yapar ve size verilen kodu sisteminize entegre edersiniz . Bunun için kimseden yardım almanıza gerek kalmaz, çünkü iyzico tüm işlemleri adım adım ve açık bir şekilde anlatır. Önce deneme sürümüyle başlarsınız. iyzico API‘sini entegre ettikten sonra 48 saat içinde canlı ticari işlem aktive olur.

Sanal mağazanız için Sanal POS çözümü sunan iyzico API’sini indirmek için hiçbir ücret ödemezsiniz. Sistem tamamen ücretsizdir. Sanal mağazanıza gelen ve ödeme alternatifi olarak iyzico’yu kullanan her müşterinizin alışverişinden %2,50 komisyon ve 0,25 TL işlem ücreti alan iyzico’da, aylık ya da yıllık sabit ücret de bulunmaz. Kolay ve hızlı entegre edilebilmesinin yanında ücretsiz olması da sizi Sanal POS çözümü olarak iyzico’ya yönlendirecek en büyük etkendir.

E-ticaret dünyasında her gün yeni bir sanal mağazanın hayata geçtiğini ve tutunmaya çalıştığını görüyoruz. Başarılı olanların sayısı kadar tutunamayıp açıldığı gibi kapanan sanal mağazalar da mevcut. Pazar payının sektörün lider firmalarının tek elinde toplanmasının yanı sıra, genel olarak ülkemizde internetten alışverişe duyulan güvensizlik de bu tutunamamadaki en büyük etken. Güven sorununun güvenlik önlemleri ve bu güvenlik önlemlerinin işlevinin kullanıcı tarafından benimsenmesiyle çözüleceği kabul edilmesi gereken bir gerçek. iyzico, en güvenli standart olan PCI aracılığıyla onaylanmış ve en yüksek PCI Hizmet Sağlayıcı seviye olan “Level 1” sertifikası işlem yapan bir Sanal POS çözümüdür. Üst düzey güvenlik önlemlerine sahip olmanız sizi müşteriye bir adım daha yaklaştırır. İşte iyzico size bu güvenlik önlemini API’yle birlikte sunar. Sizin ayrıca başvuru yapmanıza gerek kalmaz.

Sanal mağazalar için Sanal POS çözümü sunan iyzico farklı e-ticaret içerik yönetim sistemleri ile de uyumlu çalışır. iyzico’dan indirebileceğiniz modüller aşağıdaki gibidir:


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay