E-Ticaretin En Kolay Yolu: iyzico Link Yöntemi

iyzico Posted on 3 dakika

Neredeyse 6. ayını geride bırakacağımız COVID-19 dönemi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de köklü değişimlere yol açtı ve hayatımızın her alanını etkiledi. Bu süreçten doğal olarak en çok etkilenen sektörlerden biri de e-ticaret oldu. Sosyal mesafenin ve temassızlığın hayatımızda hiç olmadığı kadar önem kazandığı bu dönemde, yıllardır düzenli bir şekilde etkisini artıran e-ticaret sektörü kısa süre içerisinde büyük aşama kaydetti. Tüketiciler açısından tüm ihtiyaçlarını evlerinden çıkmadan kolayca birkaç tıkla satın almak büyük bir kolaylık sağlarken, satıcılar açısından da artan talebe bağlı olarak e-ticaret bir zorunluluk haline geldi. iyzico Link Yöntemi ise bu dönemde e-ticareti hem tüketiciler hem de satıcılar için ciddi anlamda kolaylaştırıyor.

Satıcılar İçin iyzico Link Yöntemi  

Bu dönemde e-ticarete giriş yapmak isteyen satıcıları en çok düşündüren konu, şüphesiz ki resmi süreçler ve teknik konular. Ancak iyzico Link Yöntemi, tüm bu problemleri ortadan kaldırıyor. Çünkü iyzico Link Yöntemi ile bir sosyal medya hesabı üzerinden, şirket sahibi olmadan da e-ticarete giriş yapılabiliyor.

iyzico Link Yöntemi ile e-ticarete giriş için yapılması gerekenler ise sırasıyla şöyle:

iyzico.com üzerinden hesap oluşturarak gerekli belgeleri yükleyin.

-Başvurunuzun onaylanmasının ardından “İşim İçin” uygulamasını indirerek ürününüzün görselini, fiyatını ve detaylarını girerek ödeme alma linkinizi oluşturun.

-Oluşturduğunuz linki WhatsApp, Instagram, Twitter, Facebook veya dilediğiniz sosyal mecrada paylaşarak ödeme almaya başlayın.

İşte iyzico Link Yöntemi ile e-ticarete giriş yapmak bu kadar kolay. Peki satıcılar, iyzico Link Yöntemi ile hangi avantajlara sahip oluyor?

-Taksitli satış yapabilme imkanı.

-Etsy entegrasyonu ile tüm dünyada milyonlarca müşteriye ulaşabilme imkanı.

-Tüm dünyadan farklı para birimleriyle ödeme alma fırsatı.

-Sahtecilik Önleme Sistemi gibi yapay zeka tabanlı iyzico teknolojilerinden yararlanma imkanı.

-iyzico üye iş yerlerine özel kampanyalardan yararlanma fırsatı.

Tüketiciler İçin iyzico Link Yöntemi

COVID-19 döneminde tüketicilerin en büyük beklentisi, alışveriş yaptıkları online mağazalarda temassız ve kolay bir şekilde ödeme yapmak. iyzico Link Yöntemi ise sunduğu temassız ödeme deneyimi ve pratikliği ile tüketicilerin tüm bu beklentilerini karşılıyor. Satıcı tarafından gönderilen linke tıklayan tüketiciler, kart bilgilerini girerek saniyeler içerisinde ödemelerini tamamlayabiliyor. iyzico Link Yöntemi’nin tüketicilere sunduğu kolaylıkları ise şu başlıklarda inceleyebiliriz:

-Tamamen temassız bir şekilde ödeme yapın.

-Sosyal medya üzerinden alışveriş yaparken havale/EFT gibi süreçlerle uğraşmadan, pratik bir şekilde ödemenizi tamamlayın.

-iyzico güvencesiyle birçok yerel üretici ve bireysel satıcıdan alışveriş yaparak onlara destek sunun.

E-ticaret, günden güne hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geliyor. iyzico Link Yöntemi ise bu süreçte hem tüketicilerin hem de satıcıların hayatını kolaylaştırıyor. iyzico Link Yöntemi hakkında daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ve e-ticaretin en kolay yolunu siz de keşfedebilirsiniz!


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay