iyzico API Geliştirmesiyle Linklerinizin Yönetimi Artık Çok Kolay

Geçtiğimiz sene iyziEvent’te tanıttığımız Link ile Ödeme Alma ürünümüz ile birlikte kurumsal satıcıların yanı sıra bireysel (şirket sahibi olmayan) satıcıların da dünyanın her yerinden ödeme almalarına imkân sunarak e-ticaretteki sınırları kaldırmıştık. Bugün 5 binden fazla kullanıcının herhangi bir web sitesi veya teknik bir geliştirmeye ihtiyaç duymadan oluşturdukları bir link ile dünyanın her yerinden güvenle ödeme almalarını sağladığımız Link ile Ödeme Alma ürünümüz, sizlerin ihtiyaçları ve deneyimleri doğrultusunda yeni özellikleriyle gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

Sizlerden aldığımız geri dönüşler doğrultusunda geliştirdiğimiz API entegrasyonuyla birlikte kurumsal satıcılarımız için ürün deneyimini bir adım öteye taşıyıp link ile ödeme almayı mümkün hale getirdik. Artık Link ile Ödeme Alma için geliştirdiğimiz API ile, kurumsal üye iş yerlerimiz linklerini çok daha kolay yönetebilecek. iyzico ürün ekibi tarafından geliştirilen bu API sayesinde, ürün ekleme, düzenleme, silme ve ürün statüsünü değiştirmek gibi özellikleri kullanıcılar kendi ihtiyaçları doğrultusunda yönetip, kolaylıkla yapabilir hale gelecek.

Peki Link ile Ödeme Alma için Geliştirdiğimiz API ne gibi yenilikler sunuyor? 

*Özellikle tek bir panelden linklerini yönetmek isteyen kullanıcılarımızın kendi panellerine entegre edecekleri API servisi ile iyzico paneline girmelerine gerek kalmayacak.

*Geniş ürün yelpazesine sahip Link ile Ödeme Alma satıcıları, API servisini web sitelerine entegre ederek yönetim sürecini otomatize edebilecek.

*Her bir ürün için tek tek link oluşturmak yerine Link ile Ödeme Alma API entegrasyonu ile tüm ürünlerine ait linklerini manuel bir süreç gerektirmeden, servislerin birbiriyle konuşması sayesinde kolaylıkla oluşturabilecek.

iyzico API Geliştirmesiyle Linklerinizin Yönetimi Artık Çok Kolay

Kurumsal üye iş yerlerimiz için kolay entegrasyon ve etkin süreç yönetimini sağlayan API entegrasyonu son derece kullanışlı bir çözüm olarak iyzico ailesindeki yerini aldı.

Bu API ile çalışmak isteyen internetten satış yapanların tek yapması gereken, online başvuru sürecini tamamlayıp sözleşmeyi onayladıktan sonra entegrasyon ekibimizin desteği ile kendi platformlarının yazılım diline uyumlu servisleri diledikleri platforma entegre etmek.

Her zaman kullanıcılarının işlerini büyütmesine destek olan, onların çözüm ortağı olma hedefiyle ürünlerini geliştirmeye önem veren iyzico, Link ile Ödeme Alma için geliştirdiği API entegrasyonuyla kurumsal üye iş yerlerinin linklerinin yönetim sürecini kolaylaştırıyor.

iyzico’nun bugüne kadar en hızlı büyüyen hizmeti Link ile Ödeme Alma, her gün artan kullanıcı sayısıyla internetten satış yapanlara en hızlı çözümü sunarken bireysel satıcılar da Instagram ve stant satışlarında, Etsy’de gerçekleştirdikleri satışlarda link ile ödeme alabiliyor. API entegrasyonuyla hayatlarını daha da kolaylaştıracağımıza inandığımız kurumsal satıcılarımız ise tahsilat yapma, paket servisi hizmetlerinde, otel rezervasyonlarında mail order yerine link ile kolay ve güvenli bir şekilde ödeme alabiliyor.

iyziLink API entegrasyonuyla ilgili daha fazla bilgi için entegrasyon ekibimizle [email protected] üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Hemen şimdi Link ile Ödeme Alma hizmetini kullanmaya başlamak için tıklayın!


iyzico Product Team

iyzico Product Team

Be Stubborn on Vision but Flexible on Details