Spotify ile Güçlerimizi COVID-19’dan Etkilenen Sanatçılar İçin Birleştirdik

iyzico Posted on 2 dakika

Koranavirüs (COVID-19) salgını tüm dünyada benzeri görülmemiş sosyal ve ekonomik durumlara sebep oldu. Türkiye’de de pek çok sektörde faaliyetler durma noktasına geldi. Salgının dünyada çapında olumsuz etkilediği sektörlerin başında eğlence sektörü yer aldı. Dünyada yüz binlerce sanatçı konserlerini, turnelerini ve rezervasyonlarını iptal etmek zorunda kaldı ve çok sayıda kişi düzenli gelirden yoksun kaldı. Hal böyle olunca, biz de dünya devi Spotify’ın sanatçıları desteklemek adına geliştirdiği projede ödeme altyapımızla yer aldık.

Sanatçının Bağış İçin Seçtikleri projesi destekçileri bekliyor

Türkiye’de mevcut krizden etkilenen tüm sanatçıları desteklemeye çalışan bir proje olan “Sanatçının Bağış İçin Seçtikleri” sanatçının hayranlarının da ilgisini çekip projeye desteğin küresel çapta yayılmasını sağlıyor.

Spotify for Artists bağış sistemiyle çalışıyor. Sistem sanatçıların kendileri, grupları, ekipleri ya da bir müzik yardım kuruluşu için para toplamalarına olanak sağlıyor. Türkiye’deki müzik severler, iyzico Link Yöntemi üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde en sevdikleri sanatçılara bağış yapabiliyor. Yapılan ödemeler ise sanatçıların iyzico Cüzdan’larında toplanıyor.

Müzisyenler “Sanatçının Bağış İçin Seçtikleri” sekmesini Spotify profillerinin üstüne sabitleyerek hayranların para gönderebileceği yardım kuruluşlarını seçebiliyor. Bu sayede salgınla mücadele eden sivil toplum örgütlerine de katkıda bulunulabiliyor. Spotify destek araçlarını ücretsiz hale getirerek de müzik sektörüne katkıda bulunuyor.

Tüm dünyamızı olumsuz etkileyen bu süreçte, müziğin asla durmaması gerektiğine inanıyoruz! Bu sebeple, dünya devi Spotify ile böylesi anlamlı bir projede bir araya gelmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sahip olduğumuz teknolojilerle dünyaya iyilik getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz!  

Şimdi siz de sevdiğiniz sanatçıları destekleyin ve müziğin asla durmaması için aramıza katılın!


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay