iyzico ile Öde: 22 Milyon Kişilik Yeni Müşteri Kitlenizle Tanışın

iyzico Posted on 3 dakika

Finansal hizmetleri demokratikleştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda, kısa bir süre önce bizim için kilometre taşı olacak bir ürünü üye iş yerlerimizin hizmetine sunduk. İnternet alışverişlerindeki ödeme alışkanlıklarında köklü değişimler yaratacağına inandığımız “iyzico ile Öde” ürününü tasarlarken bazı istatistikler çıkış noktamız oldu. İşte o istatistiklerden bazıları:

-Türkiye’de 22 milyon kişi, hiçbir bankacılık hizmetini kullanmıyor.

-Tüketicilerin %27’si, zorlayıcı ödeme deneyimi sebebiyle ödeme yapmadan siteyi terk ediyor ve markalar, ödeme adımına kadar getirmeyi başardıkları müşterileri kaybediyorlar.

-Bir ödeme deneyimi sırasında, tüketicilerin ortalama 120 karakter girmesi gerekiyor.

-Tüketicilerin %40’ı, uzun ve karmaşık iade süreçleri nedeniyle mutsuz.

Tüm bu istatistikler, e-ticaret’i ciddi anlamda olumsuz etkiliyordu. Peki bu duruma nasıl bir ürünle çözüm getirebilirdik? İşte iyzico ile Öde, bu sürecin sonucunda ortaya çıktı ve tüm bu problemlere çözüm olarak geliştirildi.

Yepyeni Bir Deneyim

iyzico ile Öde, içerisinde 3 farklı ödeme alternatifini barındırıyor.

-Bakiye ile Ödeme: Müşterileriniz, iyzico hesaplarına yükledikleri bakiyeleri ile ödemelerini anında tamamlar ve sorunsuz bir ödeme deneyimi yaşar.

-Saklı Kart ile Ödeme: Kayıtlı kartlarıyla ödemelerini yapan müşterileriniz, ödeme deneyimi sırasında minimum zamanı geçirir ve satış dönüşüm oranlarınız artar. Müşterilerinizin kart verileri, en yüksek seviyedeki güvenlik standartlarıyla korunur.

-Korumalı Havale/EFT ile Ödeme: Müşterilerinizin büyük bir kısmı, güvenlik endişeleri sebebiyle internet alışverişlerinde kartlarını kullanmak istemiyorlar. Peki çözüm ne? iyzico Korumalı Havale/EFT, müşterilerinizin ödemelerini havale ve EFT yöntemi ile yapabilmelerini sağlıyor. Üye iş yerlerimiz ise tüm bu işlemlerin güncel durumunu iyzico Kontrol Paneli üzerinden takip ediyor ve büyük bir operasyonel yükten kurtuluyor.

iyzico ile Öde, içerisinde barındırdığı bu 3 farklı ödeme metoduyla birlikte üye iş yerlerimize büyük avantajlar da sunuyor. Gelin bu avantajları daha detaylı inceleyelim:

-Anında İade: İade süreçleri, hem siz hem de müşterileriniz için fazlasıyla yorucu. Kredi kartlarında 1-3 iş günü, banka kartlarında ise 7-14 iş günü süren iade süreçlerini unutun. iyzico ile Öde sayesinde müşterilerinizin iadeleri, iyzico bakiyelerine anında yansıyacak! Siz de bu sayede müşterilerinize iyi bir deneyim sunacak ve müşteri memnuniyetinizi artıracaksınız.

Kısacası iyzico ile Öde, sunduğu alternatifli ödeme dünyası ve avantajlarla hem üye iş yerlerimizin müşteri memnuniyetlerini hem de satışlarını artırmasını sağlayacak. Kısa bir süre sonra tüm üye iş yerlerimizin kullanımına sunacağımız iyzico ile Öde’nin, internetteki ödeme alışkanlıklarında köklü değişimler yaratacağına inanıyoruz ve bu yolda çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz!


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay