WordPress Alt Yapısı için Sanal POS Kurulumu

iyzico Posted on 3 dakika

Pek çok internet sitesinin altyapısını oluşturan WordPress e-ticaret siteniz için esnek ve sağlam bir yönetim sistemi. En başta özellikle bloglar için tasarlanmış olmakla birlikte zaman içinde kendini değiştirip geliştirerek bugünkü halini aldı ve şimdi e-ticaret sitelerinin en çok tercih ettiği altyapı sistemlerinden biri olmayı başardı. Etkin kod yapısı ve kullanıcı dostu tasarımı ile farkını ortaya koyan WordPress herkesi memnun edecek türden bir sistem.

Ücretsiz ve güvenli bir yapı sunan WordPress’in e-ticaret siteleri için sunduğu eklenti ise WooCommerce. E-ticaret sitelerinin sunduğu kolaylıkların tamamını sunan WooCommerce’in en büyük farkı dönemlik ya da yıllık aidatlar istememesi. Yani ücretsiz altyapı ile şirketlerin maliyetlerini azaltıp karlarını arttırmalarını sağlıyor. E-ticaret siteleri arasında kullanımı hızla yayılan WooCommerce’in sanal POS kurulumu ise diğer altyapılarda olduğu gibi oldukça zahmetli.

WordPress sanal POS kurulumu için birçok evrak toplamak ve uzun süre beklemek gerekiyor. E-ticaret sitesinin yeterince aktif olabilmesi için bankalara tek tek sanal POS başvurusu yapmak ve hepsinden olumlu sonuç almak da önemli. Onun yerine iyzico sanal POS kurulumunu tercih ederek bütün zorlu engelleri atlamak ve hemen harekete geçmek de mümkün. WordPress’e uyumlu hale getirilen alternatif sanal POS’u ücretsiz indirip kullanmaya başlamak oldukça kolay.

WordPress’in e-ticaret siteleri için geliştirdiği WooCommerce eklentisi, güvenlik ve kolaylık sunuyor. Oldukça kullanışlı ve pratik olan bu sisteme şirketler istedikleri kadar ürün ve kategori yükleyebilir, müşteri bilgilerini ve satışları kontrol altında tutabilir. Ayrıca sosyal medya eklentilerini kullanarak müşterileri siteye çekmek ve trafik akışını arttırmak da mümkün. Kampanyalar ve indirimler uygulayarak hem sosyal medyada firma ve ürünlerin tanıtımı sağlanmış olur hem de müşteri çekilerek ticaret hacminde artış sağlanır.

Kullanıcı dostu arayüzü ile ürünleri çeşitli özelliklerine göre filtrelemeye imkan tanıyan WordPress eklentisi WooCommerce ile alıcılar, aradıkları ürünü rahatlıkla bulabilirler ki bir e-ticaret sitesinin sahip olması gereken en önemli özelliklerden biri de budur. Ayrıca daha da önemli olanı ödeme ekranında sunulan kolaylıklar. Diğer sanal POS ekranlarında karşılaşılan tek tek ve alt alta gelen ödeme alanları, WooCommerce ile tarih oluyor. Bunun yerini tek bir ekran ve basit bir sayfa alıyor.

Yine de sanal POS başvurusu yaparken ve kurulumu esnasında yaşanan sıkıntılardan kurtulmak klasik yollarla mümkün değil. Tek tek evrakları toplamak ve her bankaya sırayla başvurmak gerekiyor. Oysa WordPress WooCommerce uyumlu iyzico sanal POS ile bu adımlar da şirket önünde engel olmaktan çıkar. Sadece basit bir üyelik ve birkaç dakika süren işlemlerin ardından sistem denemeye hazır hale gelir. Ve 48 saat içerisinde de sanal POS kurulumu, yerini gerçek ödeme almaya bırakır. Ödeme ekranında WooCommerce’in kolaylıkları ile iyzico’nun kolaylıkları birleşince de uzun uzun form doldurma, adım adım ilerleme, zaman aşımı gibi problemler asla yaşanmaz. Tek ekranda bütün bankalar en sade ödeme şekliyle müşterinin karşısında olur.


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay