Yenilenen iyzico Mobil Uygulaması ile Her Şey Çok Daha Kolay

iyzico mobil uygulaması, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak adına yenilendi! Peki bu yenileme sürecinde tam olarak neler yaşandı? Birçok kapsamlı test temel alınarak güncellenen uygulama, kullanıcılarına ne gibi avantajlar sunuyor? Gelin tüm bunlara birlikte göz atalım.

Uygulama kullanıcılarından alınan geri bildirimler, yenileme sürecinin temelini oluşturdu. Alınan geri bildirimleri dikkatle analiz eden iyzico ekibi, daha sonrasında birçok kullanıcı deneyimi testi gerçekleştirdi. Bu testlerde, kullanıcıların uygulamayı hangi amaçla kullandığından ne sıklıkla giriş yaptıklarına kadar pek çok veri incelendi. Bu veriler ışığında uygulamanın tasarımı yenilenirken yine birçok kullanıcı testi gerçekleştirildi ve tasarımlar, bu yorumların temelinde yeniden düzenlendi. Uygulamanın teknik detayları titizlikle ele alındı ve çok daha yüksek performansla çalışan bir uygulama tasarlandı.

İşin mutfağında bu gelişmeler yaşanırken diğer yandan uygulamaya birçok yeni özellik eklendi. Bu özelliklerden en dikkat çekici olanı ise, kullanıcıların saniyeler içerisinde ödeme almasını sağlayan hızlı ödeme alma özelliği. Bu özelliği kullanmak için tek yapılması gereken, mobil uygulamadan ürünün isminin ve fiyatının belirtilmesi. Bu işlemin ardından satıcılar telefonlarını bir pos cihazı haline getirebiliyor ve kısa sürede ödeme alabiliyor. Özellikle stant satışları gibi sirkülasyonun yoğun olduğu alanlarda, uygulama kullanıcılarına büyük bir pratiklik sunuyor ve tüm ödemelerini saniyeler içinde alabilmelerini sağlıyor. Yalnızca tutarı girerek hızla ödeme alabilme özelliğine süper kahramanların dünyasından bir örnek verecek olsaydık, sanırız bu örnek Peter Parker’ı Spiderman’e dönüştüren örümcek olurdu.

Yeni uygulamanın sunduğu en önemli avantajlardan bir diğeri, link ile ödeme alma yöntemi olan iyzilink’in tüm kullanıcılar için aktif hale getirilmesi oldu. Kullanıcılarına dijital mecralarda hiçbir entegrasyona ihtiyaç duymadan ödeme alma hizmeti sunan iyzilink’in bir diğer avantajı ise, üstün güvenliği. Ödeme yapacak olan kişiden kart ve kişisel bilgilerini talep eden mail order sistemi yerine kart bilgilerini yalnızca bankaya ileten iyzilink, kullanıcılar tarafından daha güvenli görülüyor ve bu durum kullanım oranlarına da yansıyor. Ödeme yapacak olan kişiye “Ya kart bilgilerim çalınırsa?” kaygısını yaşatmayan iyzilink ile tüm işlemler güvenle gerçekleştiriliyor. “Biz bu ürünleri internetten satalım satmasına da, ödemeleri nasıl alacağız?” sorusunun cevabı olan iyzilink, sosyal medyadan ve tüm dijital mecralardan ödemelerinizi güvenle tahsil etmenizi sağlıyor.

Uygulamanın öne çıkan bir diğer özelliği ise pratik kullanımı. Yeni uygulamada kullanıcılar “Özet” sayfasından yapmış oldukları ödemelerini ve en yakın tarihli alacaklarını görebiliyorlar.  “İşlemler” sayfası ise başarılı ve başarısız tüm ödemeleri uygulama kullanıcılarına sunarken, sahtecilik şüphesi taşıyan ödemeler de yine aynı bölümde listeleniyor.

Yenilenen uygulamanın diğer özelliklerini şu başlıklarda inceleyebiliriz:

  • Uygulamada yer alan “Sıkça Sorulan Sorular” bölümü, kullanıcıların uygulamayla ilgili merak ettikleri tüm bilgilere ulaşabilmelerini sağlıyor. Bu bölümün haricindeki telefon ve mail yönlendirmeleri de yine kullanıcılara destek sunuyor.
  • Test sonuçları temel alarak geliştirilen uygulama, teknik açıdan çok daha iyi bir performans gösteriyor. Saniyelerin dahi önem kazandığı günümüz şartlarında, uygulama kullanıcıları tüm işlemlerini oldukça kısa süreler içerisinde gerçekleştirebiliyor.
  • Test sürecinde belirlenen kullanıcıların en sık tercih ettiği bölümler, uygulamanın ön planına taşındı ve çok daha kullanışlı bir yapı oluşturuldu.

Yenilenen iyzico mobil uygulaması, kullanıcılarına ödeme alma işlemlerinde mükemmel bir deneyim sunmak adına tasarlandı. Siz de hemen uygulamayı indirin ve bu mükemmel ödeme alma deneyimini yaşamak için daha fazla vakit kaybetmeyin! Uygulamayı IOS kullanıyorsanız buradan, Android kullanıyorsanız buradan indirebilirsiniz.


iyzico Product Team

iyzico Product Team

Be Stubborn on Vision but Flexible on Details