İnternetten Mont-Kaban Satın Almanın Püf Noktaları

Özellikle pandemi sürecinde birçok üründe olduğu gibi mont nereden alınır sorusunda da yanıt online mağazalar oluyor. Peki, mont modelleri arasında seçim yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor? Bu sorunun cevabı, işte bu yazıda sizi bekliyor!

Sosyal mesafenin önem kazandığı son dönemlerde online alışveriş temassız ödeme yapılabilmesine, denenmemiş ambalajlı ürünlerin kısa sürede ulaştırılmasına, piyasaya göre uygun ürünlere çeşitli avantajlarla sahip olmaya olanak tanıyor. Üzerine bir de içerisinde bulunduğumuz Kasım ayında birçok markanın indirimleri eklenince, mont alışverişinin en doğru adresi internet olarak öne çıkıyor. Her şeyden önce online alışverişte mont satın alırken montun özellikleri ve modeline karar vermeden önce internet sitesinin güvenli olduğuna emin olmak gerekiyor.

Doğru mont nasıl seçilir?

Mevsim geçişlerinde ve kış aylarında olmazsa olmaz kıyafetlerin başında gelen mont, hem sunulduğu alışveriş sitesi hem de çeşitleri bakımından geniş bir yelpazede sunulduğundan tüketicilerin karar verme süreçleri zorlaşabiliyor. Mevsimlik mont seçiminde kişisel tercihlerin de öncesinde beden ölçülerini ve su geçirmez mont gibi mont özelliklerini göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Mont alırken montun kullanılacağı mevsim ve kişinin aşırı terleme gibi özel durumlarına göre seçim yapmak hayal kırıklığı ihtimalini ortadan kaldırıyor. Kalın ve sıcak tutan dolgu malzemesi kullanılan ısı yalıtımlı kışlık mont modelleri sıcaklığı hapsederek ekstra konfor sunuyor. Hareket miktarı ve nabız hızının artması üşüme oranını azalttığından iş hayatı veya sportmen kişiliği nedeniyle hareketli olanların hafif ve rahat modelleri seçmesi; kollar veya boydan uzun olan modeller hareket özgürlüğünü kısıtlayacağından montun mutlaka vücut tipine ve boya uygun seçilmesi gerekiyor.

Mont & kaban çeşitleri nelerdir?

Mont modelleri doğru kıyafetlerle kombinlendiğinde farklı bir tarz oluşturabiliyor. Soğuk havaların ve kış aylarının vazgeçilmezi erkek mont çeşitleri, her tarza hitap etmeyi başarıyor. Erkek mont kaban modelleri kaliteli ve şık çizgileriyle hem ısıtıyor hem de stile uyum sağlıyor. Erkek montlarında genellikle oversize kesim, uzun mont, içi kürklü mont ve şişme mont tercih ediliyor. Kadın mont modelleri geniş bir koleksiyonda sunuluyor. Genellikle redingot, kaz tüyü mont, kapüşonlu mont, trençkot, kot mont ve kaşe mont tercih ediliyor.

İdeal bir montun sahip olması gereken özellikler nelerdir?

Mont modelleri soğuk kış ayalarında şıklığın tamamlayıcısı oluyor. Montun tarza uyum sağlaması ve sıcak tutması kadar bedene uyum sağlaması gerekiyor. Kumaş ince bile olsa astarının kalın olması ve rüzgâr geçirmemesi aynı zamanda da terletmemesi gerekiyor. Duruşun iyi olması için montun vücut ölçülerine uyumlu olması da önem taşıyor.

Farklı tarzlara uygun değişik tasarımlardaki mont modellerini internetten güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde almak şimdi çok kolay! Binlerce sitede alışverişlerinizin ödeme adımında “iyzico ile Öde” yöntemini tercih ederek banka hesabınız veya kredi kartınız olmadan da beğendiğiniz ürünleri satın alabilir, iyzico Kendim İçin Korumalı Alışveriş farkıyla 7/24 canlı destek alabilir veya iptal/iade süreçlerinde kolaylıklara erişebilirsiniz.


iyzico Marketing Team

iyzico Marketing Team

The Creative Souls Behind iyzico Communication