iyzico Kazanç Merkezi Şimdi Yayında!

iyzico Posted on 3 dakika

Yapay zeka tabanlı iyzico ödeme teknolojileri, arka planda çalışarak iyzico üye iş yerlerine ciddi bir ek gelir sağlıyor. Ve şimdi iyzico üye iş yerlerinin tüm bu geliri detaylarıyla görebileceği bir ekran var: iyzico Kazanç Merkezi beta versiyonuyla yayında!

Peki iyzico bu ek geliri tam olarak nasıl sağlıyor? İşte tam da bu noktada devreye iyzico’nun yapay zeka tabanlı 3 ücretsiz teknolojisi devreye giriyor.

Dynamic 3DS Sistemi

3DS doğrulaması, harcama itirazı gibi durumların önüne geçmek amacıyla kullanılan bir güvenlik yöntemi olsa da işletmelerin müşterilerine çok daha zorlayıcı bir ödeme deneyimi sunmasına sebep oluyor. Her 5 geçerli ödemeden 1’i, 3DS adımında başarısız oluyor ve işletmeler bu sebeple büyük bir maddi kayıp yaşıyor. iyzico Dynamic 3DS sistemi, yalnızca riskli bulduğu ödemeleri 3DS doğrulaması adımına yönlendiriyor ve işletmelerin müşterilerine çok daha pratik bir ödeme deneyimi sunmasını sağlıyor. Türkiye e-ticaret ekosisteminde kullanılan kartların %90’ını veri tabanında bulunduran iyzico, yapay zeka teknolojisinin de yardımıyla güvenli kartlarla yapılan alışverişlerin herhangi bir doğrulamaya ihtiyaç duymadan tek tıkla tamamlanabilmesini sağlıyor.

iyzico Kazanç Merkezi Şimdi Yayında!

iyzico Kazanç Merkezi’nin “Toplam İşlem Özeti” başlıklı bölümünde, Dynamic 3DS sistemi sayesinde elde edilen gelirin tüm detayları görülebiliyor. Dynamic 3DS sisteminden önceki verilerin Dynamic 3DS verileri ile karşılaştırılması ile oluşan tablo, bir iyzico üye iş yerinin nasıl daha fazla kazandığını gösteren en önemli bölümlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Akıllı Ödeme Yönlendirme Servisi

Zaman zaman farklı sistemsel sebeplerle geçerli ödemeleriniz başarısız olarak sonuçlanabilir. Ancak bir iyzico üye iş yeriyseniz, asla böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Çünkü Akıllı Ödeme Yönlendirme Servisi, başarısız olabilecek ödemeyi milisaniyeler içerisinde otomatik olarak farklı bir banka POS’undan geçirerek başarılı işleme dönüştürür ve tamamen ücretsiz bir şekilde ek kazanç sağlar.

iyzico Kazanç Merkezi Şimdi Yayında!

iyzico Kazanç Merkezi’nin “iyzico’nun Size Kazandırdığı Ekstra Tutar” bölümünde, Akıllı Ödeme Yönlendirme Servisi’nin kazandırdığı ek tutar görülebilmektedir.

Özet olarak Dynamic 3DS ve Akıllı Ödeme Yönlendirme Servisi, işletmelerin normal şartlarda kazanamayacakları tutarı onlara kazandırmaktadır. Ancak bu ekibin olası kayıpları engelleyen 3. bir üyesi daha var: Sahtecilik Önleme Sistemi

Sahtecilik Önleme Sistemi

Kredi kartları uzun zamandır hayatımızın çok önemli bir parçası. Kartlar, hayatımıza büyük bir kolaylık ve hız katsa da bazı güvenlik problemlerini de beraberinde getirebiliyor. E-ticaret dünyasında sahtecilik işlemlerinden korunmak için geliştirilen bazı kural bazlı sistemler, zaman zaman geçerli ödemelerin de sahtecilik şüphesiyle engellenmesine sebep olabiliyor. Ancak yapay zeka tabanlı iyzico Sahtecilik Önleme Sistemi, iyzico fraud uzmanlarının da yardımıyla olası sahtecilik girişimlerini çok yüksek bir başarı yüzdesiyle engelliyor ve işletmeleri maddi kayıplara karşı koruyor.

iyzico Kazanç Merkezi Şimdi Yayında!

iyzico Kazanç Merkezi’nin “iyzico ile Önlenen Sahtecilik Girişimleri” başlıklı bölümünde, engellenen sahtecilik girişimlerinin sayısı, tutarı ve engellenme sebepleri görülebilmektedir. iyzico Kazanç Merkezi, üye iş yerlerimizin daha fazla kazanmalarını sağlayan tüm hizmetlerin detaylı analizleriyle birlikte şimdi yayında! Şu an için beta sürümüyle yayınladığımız iyzico Kazanç Merkezi, çok yakında birçok üye iş yerimizin iyzico Kontrol Paneli üzerinden erişebileceği ve iyzico sayesinde kazandığı ek geliri görebileceği bir ekran haline gelecek. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!🙂


iyzico

iyzico

Şimdi Kolay