iyzico Korumalı Alışveriş ile Okula Dönüş Heyecanı

Sonunda beklenen an geldi çattı ve okullar açıldı. Şehre dönen öğrenciler ve veliler ile sokaklar dolup taşarken okul ihtiyaçları için de alışveriş telaşı devam ediyor. Bu dönemde daha fazla satış yapmak isteyen işletmeler de satışlarını artırmak için farklı kampanya yöntemlerinden yararlanıyor.

Şehre dönüşte okula gidiş güzergahlarının belirlenmesi, ders programlarının netleştirilmesi derken velileri bir diğer yandan okul alışverişi telaşı sarıyor. Alışverişe vakit ayıramayanlar ise internetten alışverişe yöneliyor. İnternet alışverişleri de haliyle bu yoğun dönemden payını alıyor. Araştırma verilerine göre kırtasiye aramaları Eylül ayında %142’lik ciddi bir artış gösteriyor.

Bu noktada internetten alışveriş kimilerine göre büyük bir kolaylıkken diğer bir kesimin endişeleri devam ediyor. “Ödemede sorun yaşar mıyım?”, “Ürünüm beklediğim gibi gelir mi?”, “Bu web sitesinde kartımla ödeme yapsam bilgilerim çalınır mı?” ve “İade sürecinde sorun yaşar mıyım?” gibi endişeler, tüketicilerin bir bölümünü internet alışverişinden uzak tutuyor.

Böylesine yoğun bir alışveriş döneminde, bazı tüketiciler bu endişeleri sebebiyle ödeme adımına kadar geldikleri alışverişlerini tamamlamıyor. Daha önce internetten yaptıkları alışverişlerde yaşanan olumsuz deneyimler de bu noktada büyük bir rol oynuyor. Bu durum, doğal olarak işletmeler için büyük bir problem yaratıyor.

İşte tam da bu noktada devreye iyzico Korumalı Alışveriş giriyor. İnternette güvenli alışverişin yeni tanımı olan iyzico Korumalı Alışveriş, sunduğu avantajlarla okul alışverişlerinin de çok daha kolay bir yolla tamamlanabilmesini sağlıyor.

iyzico Korumalı Alışveriş ile İşletmeler Satışlarını Artırıyor

Tüm e-ticaret ekosistemine sunulan iyzico Korumalı Alışveriş’in 7/24 canlı destek özelliği ile satıcılar müşterilerinin güven ve hız kaynaklı endişelerine çözüm sunuyor ve yoğun dönemlerde satışlarını artırıyor. iyzico’nun Korumalı Alışveriş Yapabileceğiniz Güvenli Siteler sayfasında yer alan işletmeler, kendi sitelerine yapılan yönlendirme ile müşteri kazanırken, marka bilinirliklerini de ciddi anlamda artırıyor.

Ayrıca iyzico Korumalı Alışveriş sayesinde, işletmelerin iptal/iade oranları %1’in bile altına düşüyor! İşletmeler, müşterilerine çok daha iyi bir alışveriş deneyimi sunuyor. Kısacası iyzico Korumalı Alışveriş, bir işletmenin tüm beklentilerini karşılıyor.

iyzicolu Olmanın Avantajları Saymakla Bitmez

Müşteriler, iyzico App üzerinden tüm alışverişlerini tek bir yerden takip edebiliyor ve 7/24 canlı destek alıyor. Müşterilerin her şey yolunda diyene kadar yanında olan iyzico, internet alışverişlerini kolaylaştırıyor ! Kart saklama özelliği ise tüm ödeme işleminin saniyeler içerisinde tamamlanabilmesini sağlıyor.

Siz de şimdi iyzico Korumalı Alışveriş hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi inceleyin ve internette güvenli alışverişin yeni tanımıyla bir an önce tanışın!


iyzico Marketing Team

iyzico Marketing Team

The Creative Souls Behind iyzico Communication