Wix.com-iyzico Entegrasyonu ile E-Ticaretin En Kolay Haliyle Tanışın

E-ticaret dünyasına giriş yapmak istiyorsunuz, ancak yeterli bilgiye veya doğru fırsatlara sahip olmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Web sitenizi nasıl hazırlayacağınıza ve ödemelerinizi internet üzerinden nasıl güvenli bir şekilde alacağınıza emin değilseniz, size çok güzel bir haberimiz var.

Dünya çapında sektör lideri olan internet sitesi kurma platformu Wix.com ve iyzico entegrasyonu tamamlandı.

Wix.com, teknolojiyle hiç arası olmayan kişilerden bu konuda profesyonel olan kişilere kadar her kesime hitap eden bir internet sitesi kurma platformu. Wix’le hem kendinize dakikalar içinde profesyonel bir web sitesi kurabiliyorsunuz hem de işinizi internette büyütmek için ihtiyacınız olan tüm işletme ve pazarlama araçlarına erişebiliyorsunuz.

Peki bu ne anlama geliyor?

E-ticaret siteniz üzerinden ödeme almaya başlamak istiyorsanız, Wix.com üzerinden dakikalar içinde sitenizi oluşturup, iyzico ile ödeme almaya hemen başlayabilirsiniz. Artık e-ticarete başlamak işte bu kadar kolay!

Bu iş birliği size tam olarak nasıl avantajlar sunuyor?

-Wix.com ile işinizi pratik bir şekilde internete taşırken, ödemelerinizi de iyzico teknolojisine emanet edebileceksiniz.

-Wix.com-iyzico entegrasyonu sayesinde e-ticaret sitenizden ödeme alma süreniz kısalacak.

-Axess, World, Bonus, Cardfinans, Paraf, Maximum, Bankkart ve Advantage kartlarından taksitli ve tek çekim ödeme alabilecek ve havale/EFT, bakiye gibi iyzico’nun sunduğu tüm alternatif ödeme yöntemleriyle de ödeme alabileceksiniz.

-Dolar, Euro, Sterlin ve Ruble gibi farklı para birimleriyle ödeme alabileceksiniz.

-iyzico destek ekibine yardıma ihtiyaç duyduğunuz her an rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

-iyzico’nun PCI-DSS 1. Seviye güvenlik sertifikasıyla müşterilerinize güvenli bir ödeme altyapısı sunabileceksiniz.

2006 yılında kurulan Wix.com’un, 190’dan fazla ülkede 160 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Pratik arayüzü sayesinde işini internete taşımak isteyen milyonlarca markanın tercih ettiği Wix.com ile artık iyzico sayesinde online ödeme almak da bir o kadar kolay.

Siz de Wix.com ile kendinize bir web sitesi kurun, iyzico aracılığıyla ödeme almaya başlayın ve e-ticaret ile işini internette büyütenlerin dünyasına hemen katılın!


iyzico Marketing Team

iyzico Marketing Team

The Creative Souls Behind iyzico Communication